از صفحات اول کتاب هم سوال میاد؟ یا اونا خیلی مهم نیستن؟؟؟
بعدم اینکه صحبتهای استاد رو کامل گوش کنی و نکته برداری کنی کافیه یا باید کتابو خیلی بخونی؟
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه برا قبولی تو امتحان فقط میخای،از اینترنت سوالاتو دانلود کن بخون،کافیه ازونا میدن،اما برا خودت که بخای اضافیتر و کاملتر بلد باشی، یه دور کتابو اول بخون،بعد فقط سوابات اینترنتو بخونی،دفعه اول قبولی
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
اونجاهایی که استاد گفته بودو البته اونم در حد روخونی چو سادس دیگه چیز سختی نیست که
حق تقدمو به من یاد بده لطفا خیبان هارم اصلا نمیتونم حفظ کنم