2777
2789

شوهرم فردا چک داره

گف اگه چکم برگش بخوره دیگه بهم دست چک نمیدن،(تاحالا چک برگشتی نداشته)

گفتم قبلا ک با یکبار برگشت خوردن اینجوری نمیشد،گف قانونه جدیده،

میخام بدونم راست گفته یا اینجوری گفته ک من بهش قرض بدم.

@nazaniiiin  

من کارمند بانک نیستم. اما دسته چک دارم و هفته پیش قوانینو پرسیدم گفتن اگه چک کسی بار دوم برگشت بخوره تا یک سال دسته چک نمیدن.

قبلا ده روز فرصت بود حساب رو پر کرد. ولی الان فقط همون روز

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس خاسته منو گول بزنه😏😏ممنونم

من دسته چکم بانک صادراته. شاید قوانین بانکا فرق کنه و راست میگه. والا کارمند بانک به من اینجوری گفت

راست میگه . هیچ بانکی بهش دست چک نمیده آگه برگشتی داشته باشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ایشالا فردا چک شوهرت پاس میشه  ولیکن تا ده روز بعد اگر پاس بشه توی سیستم برگشتی حذف میشه

ده روز قانونش حذف شده. فقط همون روز. وگرنه برگشت میخوره و باید بری رفع سو اثر کنی

حتی یدونه؟

بله. قوانین چک خیلی سخت شده. حتی شنیدم حساباش مسدود میشه. ولی مطمئن نیستم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مال خودم برگشت خورد. یعنی اشتباهی به جای اینکه پولو بریزم تو حساب جاری صادرات، ریختم جاری ملی.

رفع سو اثر کردم. بهم دسته چکم دادن. گفتن دفعه دوم نمیدیم

مال اون کشاورزیه

ببین قبلا دسته چک مشتریا به رییس شعب ربط داشت ولی حالا بانک مرکزی همه دسته چکارو یکی کرده و تو سیستم بانک مرکزی هرکی یه چک برگشتی داشته بهش دسته جک نمیدن

اگه دقت هم کرده باشی دسته چک همه بانکها یه شکل شده

از پارسال این قانون وضع شد