2777
2789
عنوان

هیچ علائمی ندارم کسی اینطوری بوده

185 بازدید | 13 پست

بچه ها ۶ هفتمه جز سینه درد هیچ علائمی ندارم

ممکنه خطرناک باشه

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز زوده بیشتراز ۸شروع میشه ولس باز علایمی هم نباشه جز بنده های خوش شانسی 

بدنت ب هورمون بارداری سازگار شده

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیزم من الان ۵ماهم تموم شده هیچ علامتی هم ندارم اگه فسقلم تگون نخوره شک میکنم باردارم یا نه اینطچری نگو دوستای من همش دنبال علامت بودن بعد از ۱۰‌هفته حالت تهوع امونشونو برید

خدا جونم شکرت...
عزیزم من الان ۵ماهم تموم شده هیچ علامتی هم ندارم اگه فسقلم تگون نخوره شک میکنم باردارم یا نه اینطچری ...

ممنون عزیزم

چون همین هفته رفتم گفت فعلا قلب تشکیل نشده از طرفی علائم هم ندارم ترسیدم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
مامان من شش ماه حامله بود اصلا نمیدونست حاملست بعد شش ماه از نردبون افتاد بردن دکتر گفتن شش ماهه بار ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نگران نباش تا ۹هفته وقت داری ان شاءالله تشکیل میشه

گفتن زرده و ساک تشکیل شده

خیلیا میگن زرده تشکیل میشه نشونه خوبیه

مامان من شش ماه حامله بود اصلا نمیدونست حاملست بعد شش ماه از نردبون افتاد بردن دکتر گفتن شش ماهه بار ...

خب که افتاد وگرنه تا لحظه بدنیا اومدن همتون سوپرایز میشدین😂😂😂

ولی خدایی لگد بچه رو حس نمیکرده؟

منم خاله ام حامله بود 6 ماهه یا 7 ماهه بود متوجه بارداریش شد همش میگفت نه یائسه شدم وگرنه من حالت تهوع ندارم(سر بچه ها قبلیش خیلی حالش بد میشده)

البته ان شاالله همیشه سایشون بالا سرتون باشه و تنشون سلامت

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
خب که افتاد وگرنه تا لحظه بدنیا اومدن همتون سوپرایز میشدین😂😂😂 ولی خدایی لگد بچه رو حس نمیکرده؟ ...

اون وقت ها فکرشو نمیکرده حامله باشه  میگفت فقط خوابم میمومد خدا همه مامانا رو واسه بچه هاشون نگه داره همچنین ما رو واسه نینی هایی که قراره بیان   

اون وقت ها فکرشو نمیکرده حامله باشه  میگفت فقط خوابم میمومد خدا همه مامانا رو واسه بچه هاشون نگ ...

الهی امین

منم خیلی خوابم میاد😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.