2777
2789

سلام پسرم ۸ماهشه رفلاکس داره قرص نکسیوم میخوره.شیر روفقط توخواب میخوره اگه یکم چشماش باز باشن نمیخوره حتی اگه چندساعتم نخورده باشه هرکاریم میکنم که غذا بخوره اصلا دهنش روباز نمیکنه اگرم باز کنه غذا رومیده بیرون اگرم به زور بهش بدم بالا میارش همه غذایی هم براش درست کردم ولی انگارنه انگار بخدا کلافه شدم توروخدا کسی بوده بچش اینجوری باشه کمکم کنه.ببخشیدطولانی شد

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجباری به غذاخوردنش نداشته باش فعلا با شیر وزن میگیره سعی کن روی شیر خوردنش تمرکز کنی

اخه شیرخشکیه بخدا دیگه توان شیرخریدن روندارم دو روزی یه شیرخشک میخوره

تا یکسالگی ناچاری عزیزم سعی کن از هزینه های دیگش کم کنی 

اینم شانس منه دخترمم رفته پیش دبستانی هزینه های اونم سر سام آوره نمیدونم دیگه چکارکنم

نمیتونی از خانوادهات کمک بگیری ؟

نه بابا کی الان کمک کی میده با این گرونی ها هرکس به اندازه خانواده خودشه دیگه چیزی براش نمیمونه که بخواد به کسی کمک کنه بعدم شوهرم ادم مغروریه ازبابای خودشم هزارتومنم نمیگیره