mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 عنوان کیک تولد 210 بازدید | 33 پست یه سوال داشتم کد بانوها میشه روی کیک تولد که از خامه قنادی پوشیده شده گاناش ریخت که از لبه هاش سر ریز شه ؟ گاناش یا خامه خراب نمیشه ؟ وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم 1398/07/29 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 @ماریاقناد وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 فک نکنم بشه اتفاقا فک کنم خوب بشه اخه گاناش بذارم سرد بشه سفت میشه داغ بریزم شاید چون گرمه خامه رو خراب کنه وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
کیانا۱۳۹۳ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1134 اخه گاناش بذارم سرد بشه سفت میشه داغ بریزم شاید چون گرمه خامه رو خراب کنه از اون لحاظ اره اگ بشه سرد بریزی فقط خوبه وگرنه داغ خامه رو اب میکنه
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 از اون لحاظ اره اگ بشه سرد بریزی فقط خوبه وگرنه داغ خامه رو اب میکنه پس کمی سرد بشه خراب نمیکنه نه ؟ وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
کیانا۱۳۹۳ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1134 پس کمی سرد بشه خراب نمیکنه نه ؟ نه بذار خنک بشه بنظر من بد نمیشه
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 از اون لحاظ اره اگ بشه سرد بریزی فقط خوبه وگرنه داغ خامه رو اب میکنه ببخشید یه سوال دیگه فرق گاناش با سس شکلات چیه ؟ میشه سس شکلات بزنم چون هم سرده هم سفت نیس وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
کیانا۱۳۹۳ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1134 ببخشید یه سوال دیگه فرق گاناش با سس شکلات چیه ؟ میشه سس شکلات بزنم چون هم سرده ه ... من تا حالا هیچکدومو امتحان نکردم ولی خب قطعا سس شکلاتی هم چیز خوبی باید باشه و اماده و دم دست تره و میتونی ازش استفاده کتی
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 ببخشید یه سوال دیگه فرق گاناش با سس شکلات چیه ؟ میشه سس شکلات بزنم چون هم سرده ه ... بببین گاناش خامه با شکلات تخته ای
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 من تا حالا هیچکدومو امتحان نکردم ولی خب قطعا سس شکلاتی هم چیز خوبی باید باشه و اماده و دم دست تره و ... مرسی از راهنماییت پنجشنبه تولد شوهرمه میخوام کیکشو خودم درست کنم وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 بببین گاناش خامه با شکلات تخته ای سس شکلات ترکیبش چیه ؟ کدوم خوشمزه تره گاناشو خوردم اما سس شکلات رو نه وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
mehr_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 خواهش میکنم امیدوارم خشگل و خوشمزه بشه مرسی مهربون ❤❤❤ وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 سس شکلات ترکیبش چیه ؟ کدوم خوشمزه تره گاناشو خوردم اما سس شکلات رو نه سس شکلات من برای تزئین بستنی میریزم. ولی گاناش برای کیک. سس شکلات هم بدمزه نیست. یه کم شل تره و مزه شکلات میده.