2777
2789
عنوان

کیک تولد

210 بازدید | 33 پست

یه سوال داشتم کد بانوها   

میشه روی کیک تولد که از خامه قنادی پوشیده شده  گاناش ریخت که از لبه هاش سر ریز شه ؟   گاناش یا خامه  خراب نمیشه ؟ 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بشه اتفاقا فک کنم خوب بشه

اخه گاناش بذارم سرد بشه  سفت میشه  داغ بریزم شاید چون گرمه خامه رو خراب کنه

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
از اون لحاظ اره اگ بشه سرد بریزی فقط خوبه وگرنه داغ خامه رو اب میکنه

پس کمی سرد  بشه  خراب نمیکنه نه ؟     

از اون لحاظ اره اگ بشه سرد بریزی فقط خوبه وگرنه داغ خامه رو اب میکنه

ببخشید یه سوال دیگه   

فرق گاناش با سس شکلات چیه ؟  میشه سس شکلات بزنم چون هم سرده هم سفت نیس   

ببخشید یه سوال دیگه    فرق گاناش با سس شکلات چیه ؟  میشه سس شکلات بزنم چون هم سرده ه ...

من تا حالا هیچکدومو امتحان نکردم ولی خب قطعا سس شکلاتی هم چیز خوبی باید باشه و اماده و دم دست تره و میتونی ازش استفاده کتی

من تا حالا هیچکدومو امتحان نکردم ولی خب قطعا سس شکلاتی هم چیز خوبی باید باشه و اماده و دم دست تره و ...

مرسی از راهنماییت    پنجشنبه تولد شوهرمه میخوام کیکشو خودم درست کنم  

بببین گاناش خامه با شکلات تخته ای

سس شکلات ترکیبش چیه ؟ کدوم خوشمزه تره   گاناشو خوردم اما سس شکلات رو نه 

خواهش میکنم امیدوارم خشگل و خوشمزه بشه

مرسی مهربون  ❤❤❤