2777
2789
عنوان

اسهال کودک 16 ماهه متعلق به یه مادر بی تجربه و تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 24 پست
دیشب فشارم 8 بوداینقدر غصه این طفل معصوم خوردم

آخی عزيزم ما مامانا باید قوی باشیم چون بچهامون بهمون احتیاج دارن😚

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

اشکال نداره یه ویروسه و مدتش یک هفته تا ده روزه که بعدش کامل از بدنش خارج میشه.اگه داره آنتی بیوتیک مصرف میکنه که اسهال الانش از همونه.شربت زینک ایرانی هم برای اسهال بسیار خوبه و اشتها آورم هست.حتما بخر بهش بده بخوره.کشک هم خوبه براش.کلا که باید مدت بیماریش رو طی کنه.من که هروقت پسرم ازین مریضیا میگیره نه تنها هول نمیشم و دست و پام رو گم نمیکنم بلکه همیشه خداروشکر میکنم و میگم تا باشه ازین مریضیا.خدایا بیماریه بد و سخت و لاعلاج به هیچ بچه ای نده.هیچ پدرومادری رو با بچش امتحان نکن.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروهاشو کامل و سر ساعت  بده. روزی دو سه بار ماست پروبیوتیک بهش بده. غذا فعلا که اسهال داره فقط کته  خیلی نرم ورقیق وماست. هر غذای دیگه ای بدترش می کنه. مرتب آب و آب سیب و شربت به لیمو خونگی رقیق بده. خیلی مراقبش باش اسهال واستفراغ برای بچه زیر پنج سال کشندس , مواظب باش  آب بدنش کم نشه. اگر نمی تونی آب بدنشو کنترل کنی ببر سرم بزنن. بچه به این سن واقعا نگرانی داره . بیا همینجا از حالش خبر بده