2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید، حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 127 پست
مهم نیس واسش چون میدونه من حتی به یه دختر غریبه سلام نمیکنم میدونه من اهل این چیزا نیستم

مرد هم اینقده بی بخار ، شما باید بیاد یه دوره اموزشی پیش شوهر من ببینید تا اونموقع میفهمید مرد بودن یعنی چی اینقده خودتو خار نکن برادر من اگه اینجوری ادامه بدی شرمنده اینو میگما ولی خودتو بکشی خیلی بهتره چون اینده ای تاریک دارم برات میبینم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
21

یاد تاپیک پسر تنهای شب افتادم......دختره بعد 11سال فهمیده بود احتیاج ب تفریح داره وپسره رو ول کرد..... شاید نامزدت ازاین بدترهم بشه چون اقتضای سنشه..... ولی تو بانشون دادن ضعف از خودت وبه رخ کشیدن وابستگیت اونو لجوج و سرکش کردی....

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد شما چجوریه؟ یکم بگین خب منم یاد بگیرم

مردی قوی که من بعد از پانزده سال زندگی بهش افتخار میکنم ،یه ذره ابهت داشته باش هیچ کس از نبودن کسی تا الان نمرده شما هم نمیمیرید فقط خودتو کوچیک میکنی این خانم الان اینجوری به شما اهمیت نمیده مطمئن باش بعد از ازدواج بدتر میشه 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
مردی قوی که من بعد از پانزده سال زندگی بهش افتخار میکنم ،یه ذره ابهت داشته باش هیچ کس از نبودن کسی ت ...

ان شاءالله همیشه خوشبخت بمونید

منظورم اینه چجور رفتاری داره

یه مثال بزنید توی مشکلات چجوری با شما برخورد میکنه

عه‌ منم خوندم‌  خبر‌ جدیدی‌ نداری‌ ازش‌ ؟ تاپیکش‌ قفل‌ بود

نه والا.....قراربود بعد سه روز باز کنه خبری نشد.....ایشالا مشکلش حل شده باشه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
مرد هم اینقده بی بخار ، شما باید بیاد یه دوره اموزشی پیش شوهر من ببینید تا اونموقع میفهمید مرد بودن ...

این آقا روحیاتش‌ با نامزدش‌ جور نیست‌ چه ربطی‌ به بی بخار بودن داره‌ 

ان شاءالله همیشه خوشبخت بمونید منظورم اینه چجور رفتاری داره یه مثال بزنید توی مشکلات چجوری با شما ...

من شوهرم میگه سکوت تمومش کن لال میشم به جان خودم😂😂وقتی منم عصبانی ام میگم خفه ....واقعا هم خفه میشع😂

به نظر من باید یه مدت کمتر باهاش تماس داشته باشی،مثلا اگه الان روزی 3 دفعه باهاش تلفنی صحبت میکنی،یا هر روز میبینیش،یکی دو روز باهاش تماس نگیر و نبینش.... (چون خیلی بهش وابسته هستید،گفتم یکی دو روز وگرنه بیشتر).....وقتی اینجوری اینقدر بهش وابسته اید و تحت هر شرایطی،ارتباط رو باهاش کمتر نمیکنید،به خودش اجازه میده که هر رفتاری با شما داشته باشه چون خیالش راحته که شما قبول میکنید و باهاش کنار میاید..... اگه واقعا این رفتارش آزارتون میده،توی زندگی خیلی بدتر میشه،یه مدت این ارتباط رو کمتر کنید،نترسید هیچی نمیشه،اگه شما واقعا براش مهم باشید،این رفتارش رو به خاطر شما متعادل تر میکنه،اگه غیر از این باشه،پس قلبا بهتون علاقه نداره و اگه برید زیر یه سقف،تازه متوجه میشید که چه اشتباهی کردید،ولی الان که هنوز ازدواج نکردید،راه برای جبران بسیاره....باید امتحانش کنید،فقط باید تحملتون رو بالا ببرید،و صبر داشته باشید،اگه این سختی رو الان تحمل کنید بهتر از یک عمر پشیمانی هست

درسته ولی من اون سنی که شما میگین رو خیلی وقته رد کردم هزاران بار موقعیت پیش اومده دختری سعی کرده ...

هر وقت 27 سالگی رو رد کردی بدون از دوران عشق هورمونی خلاص شدی

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
ان شاءالله همیشه خوشبخت بمونید منظورم اینه چجور رفتاری داره یه مثال بزنید توی مشکلات چجوری با شما ...

ممنونم رفتارش تو مشکلات سریع تصمیم نمیگیره خودشو کوچیک نمیکنه تو سخت ترین شرایط که شاید کم تر کسی بتونه هضمش کنه سر بلند بیرون اومده با تصمیمات قاطع و به جا 

این آقا روحیاتش‌ با نامزدش‌ جور نیست‌ چه ربطی‌ به بی بخار بودن داره‌ 

اتفاقا عزیزم نامزدش داره از شرایط سو استفاده میکنه اقا هم به جای درست کردن ماجرا داره به خودکشی فکر میکنه