2777
2789

سلام

بچه ها دو سه روزی بود تخمدان راستم و سمت راست شکمم درد می کرد

البته تو دوران تخمک گذاریم هم هستم خیلی وقتا توی تخمک گذاری درد داشتم ولی این شدید بود همش هم  ترشح آب داشتم

ترشح معمولی نه ها قشنگ انگار آب باشه

دیروز خیلی درد داشتم بعد امروز بهترم ولی درد دارم کمتر از دیروز

قبلا یه باز کیست ساده تخمدان همین سمت راستم داشتم میگم نکنه کیست بوده ترکیده؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم.چند ماه بهضی وقتا تخمدانم خیلی درد میگرفت.قبلنا هم کیست داشتم رفتم سونو گفت هیچی نداره اون ...

منم مجردم گلم،آره توی تخمک گذاریم خیلی وقتا درد داشتم که دکتر میگفت طبیعی به خاطر آزاد شدن تخمک،چندباری هم که توی اون دردها سونو دادم همه چیز نرمال و خوب بود ولی دیروزیه نمی دونم چرا دردش زیاد بود

منم مجردم گلم،آره توی تخمک گذاریم خیلی وقتا درد داشتم که دکتر میگفت طبیعی به خاطر آزاد شدن تخمک،چندب ...

اخع فک کنم تو روزاهای تخمک گذاری ترشح هم زیاد میشه .اگه کیستت بود نمیتونستی پا شی 

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
اخع فک کنم تو روزاهای تخمک گذاری ترشح هم زیاد میشه .اگه کیستت بود نمیتونستی پا شی 

آره اینو شنیدم که ترشح توی تخمک گذاری زیاد میشه

نه بابا حالم خیلی هم خوبه همون درد دیشبم هم الان دیگه نیست

آهان یه چیزی دیروز دکتر رفته بودم برای کمر درد،اون خیلی توی معاینه همش بهم پوزیشن های عجیب و سخت میداد می تونه مال اون هم باشه