2777
2789
عنوان

پاک کردن رنگ مو

1586 بازدید | 6 پست

ایا میشه موهام که رنگش قهوه ای هست رو پاک کنم و رنگ طبیعی (مشکی) بشه؟واینکه دو ماه پیش رنگ گذاشتم ریشش دراومده . میخوام بالیاژ کنم اما رو موهای طبیعی خودم 

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
من تاحالا پاک کردن رنگ مو نشنیدم.باید صبر کنی زیشه هات بلندتربشه بعد بالیاژ کنی یا اینکه بگی رنگ خود ...

منم نمیدونستم تو نت دیدم ، آخه جشن داداشم هس و حس کردم روی موی طبیعی قشنگ تره

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر شما موهامو مشکی رنگ کنم بعد بالیاژ یا یه رنگ روشن بعد بالیاژ

به نظر شما موهامو مشکی رنگ کنم بعد بالیاژ یا یه رنگ روشن بعد بالیاژ

من ریشه موهامو دوباره رنگ موهای خودم گذاشتم بعد پاییناشو بالیاژ کردم. ریشه شو رنگ موهای خودم کردم که وقتی رشد کرد بد نشه

من ریشه موهامو دوباره رنگ موهای خودم گذاشتم بعد پاییناشو بالیاژ کردم. ریشه شو رنگ موهای خودم کردم که ...

اره از نظر منم اینجوری بهتره بالیاژ تون چه رنگیه ؟