2777
2789
عنوان

آقای تخت پایین لطفا 🐀

| مشاهده متن کامل بحث + 4451 بازدید | 325 پست
به نظرم بهش تذکر بدین بهتره.شخصیت ربطی به تحصیلات نداره.دکتر بی شخصیت زیاده کارگر با شعورم زیاد😊

آبجی تذکر دادم وقتی شکلاتامو برداشت بعدش گفت میخوان گردن من بندازن گفتم داداش مهم نیست شکلات بقیش بردار اما شب نخورشون بذا بخوابیم ولی نمیفهمه سرشب نزدیک بود یقه به یقه بشن بچه ها باهاش 

آقا هستم🕵️‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بیشعوری نیست تفاوت ها انسان ها رو خاص میکنه وبه زندگی نشاط میده اما بعضیا واقعا متوجه نمی شن عا ...

من نزدیک 15 سال خونه مجردی داشتم قبل ازدواجم، ترم دوم دانشگاه دیگه تحملم تمام شد و بابام برام خونه گرفت، حتی هم خونه ای خوب پیدا کردن سخته چه برسه به هم اتاقی! البته من تو ارشد هم خونه مجردی داشتم هم تو خواب گاه اتاق 😁، اون موقع هایی که نیاز به جمع بچه ها داشتم میومدم خوابگاه و موقع ای که نیاز به استراحت و آرامش داشتم میومدم خونه خودم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نکنه اینقدر میخوره و کلاساش رو هم نمیره افسردگی داره؟

نمیدونم فک میکنم بیشتر خوش خوراک باشن 

ممکن اما جنب و جوشش زیاد بعید میدونم 

حس اف هم داره اما به خودش کلا نمیرسه

آقا هستم🕵️‍♂️
آبجی تذکر دادم وقتی شکلاتامو برداشت بعدش گفت میخوان گردن من بندازن گفتم داداش مهم نیست شکلات بقیش بر ...

خب پس همه شاکی هستن.اینجور مجبور میشه کم کم خودش عوض کنه.چند بار همه بهش تذکر بدید ببینید چی میشه

خوشحالی یعنی ....
بنظرمن تو ک نمیتونی بخابی پس بشین باهاش بخور ک ترک کنه عادتشو    یا حداقل تحمل اسونترشه

😲😲😲😲عمرا ازونایی که آب ذهنش موقع خوردن تا ۱۰کیلومتری پخش میشه 

آقا هستم🕵️‍♂️