2777
2789

اول ازهمه بهش ميگفتم كه بي نهايت دوستش دارم وميپرستمش بعدازش ميخاستم راه درستونشونم بده تابهترين بنده هاش باشم وامام زمان وواسه اينكه وسيله نجاته بشريت قرارداده برسونه وآرزوهامونوبرآورده بخيربكنه مامانوباباي منوبرگردونه توي دنياتامن خدمتشونوبكنم وسلامتيوخوشبختيه ابدي تمام بچه هاي جهان وبچه هاي خودموميخام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6سال پیش جدا شدم ازم گرفتنش،امروز خواب دیدم بچه م با بغض اومد تو بغلم بهم گفت چرا هرچی زنگ میزنم جوا ...

فداتشم 

انشاالله بزودی می بینیش وخوشحال میشی،گریه درخواب شادی دربیداریست

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
فداتشم  انشاالله بزودی می بینیش وخوشحال میشی،گریه درخواب شادی دربیداریست

خدا کنه اما بزودی که فکر نکنم چون من اومدم یه شهر دیگه 6ماه یکبار اگه بتونم برم😩

میگم آخه عزیز من...اینجام جا بود منو انداختی..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

ازش ۳تا نی نی میخوام😍

کنار همسرم زندگی کنم😍

ازش ارامش وثروت میخوام😍

ومقدار زیادی شعور واسه بیشعورای اطرافم😂😂😂

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

ازش خیلی گله دارم. میگم اگر تو خدای منی  منی که شب رو دارم ذکر تو رو میگم سعی میکنم آدم نصبتاخوبی باشم پس کو انصاف. بچم مرد.ناراحتی اعصابم بهم هدیه دادی. الانم نابارور شدم حالا لامصب ناباروری به کنار حداقل به کسی میدادی که پول داشت می تونست درمان کن نه من بدبخت که براچندرقاز باید از صب برم  حمالی.  خسته شدم از نیش مردم از ترحم مردم از کنایه های مردم خسته شدم خسته میفهمی خستم. پس تو کجایی. همش سعی کردم آدم خوبی باشم  کار خیر کنم خودت میگی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما رو پس کو.  الان نگاه میکنم هر کی ظالم بود سالم خوشبخت تره خودت دلت نمی سوزه چقدر بچه های مردم میبینم دلم میخواد برا یه لحظه هم شده بغلشون کنم آخرش یا  نیش میزنن یا دل  سوزی....... لطفا کسی فاز نصیحت نده من خودم طلبه ام. 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم