2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد عمل بینی باردار شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 77934 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم شوھرم گفت دماغتو عمل میکنم دوماہ بعدش بچہ بیار ..ینی عمل کنم بذارم بعد زایمانم؟    ...

برو بچه بیار.عمل دماغ یه عمل فوق‌العاده پر خطر و با ریسک بالاست.قیافه به کنار.بینی مال تنفسه

عزیزم من این سوال رو از دکتر شیرنگی پرسیده بودم برای بارداری بعد از عمل.. گفتن هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و باید بذاریم یک مدتی بگذره که قشنگ بینی فرم نهایی رو به خودش بگیره 

دوستم اول عمل کرد دوماه بعد باردار شد  الان پسرش دوسالشه بینیش همونه  نمیدونم تو باردار ...

مگه نمیگن ۶ ماه باید فاصله بیوفتا من دلم نی نی میخواد امابخاطر گوش درد رفتم دکتر گفته بخاطر انحراف بینیت عمل میخواد نمیدونم اول کدومو انجام بدم شوهرم داره سنش میره بالا ۱۱سال فرقمونه دوست دارم اول باردارشم ولی میترسم از این درد بی امون گوش😢از طرفیم ۶_۷ماه دیگه بخوام باردارشم تازه برفرض که دکتر گفته سریع عملت میکنم ۲سال میشه تابچه بیاد

من میخواستم بینیمو عمل کنم گفتن تا 6 ماه بعدش نمیشه باردار شد. بعد از بارداریم پیش دکتر عباس نوروزی جراحی انجامک دادم. الانم از فرم بینیم خیلی راضیم

داخل سایتشون کلی اطلاعات درباره عمل بینی هست بخونید

https://drnouroozi.com/

همیشه جراحان بینی توصیه میکنند که بلافاصه بعد از عمل بینی باردار نشید. جراحی بینی در بارداری که اصلا توصیه نمیشه. من یسال بعد زایمان رفتم بینیمو پیش دکتر عباس نوروزی عمل کردم. خیلی از کارشون راضیم. ایشون یکی از بهترین جراحان کرج هستن

همیشه جراحان بینی توصیه میکنند که بلافاصه بعد از عمل بینی باردار نشید. جراحی بینی در بارداری که اصلا توصیه نمیشه. من یسال بعد زایمان رفتم بینیمو پیش دکتر عباس نوروزی عمل کردم. خیلی از کارشون راضیم. ایشون یکی از بهترین جراحان کرج هستن

یسال و ۴ ماه ک عمل شدم و دقیقت ۲ ماه بعد عمل بینیم باردار شدم الان پسرم ۶ ماهشه

روز ک چسبو باز می‌کنی تا چند ساعت تاثیر چسب باقی میمونه؟؟ برا من همون. لحظه اثرش میره

سرنوشت بد نوشت ...