2777
2789

سلام علیکم چطورین؟میگم شماها رابطتون با شوهرتون چجوریه مثلا زیاد شوخی میکنین اذیت و شیطونی میکنین بوس میکنین شما بیشتر طرفش میرین یا به کم محلی اعتقاد دارین که اون بیاد سمتتون🙄🙇‍♀️

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

عجبا اینهمه دویدم اومدم خواهر شوهرم کجا بود😂

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پرسیدن مسائل شخصی مردم این همه وای وای بدو بدو داشت؟؟

عزیز دلم من کسی رو مجبور نکردم ک حتما باید واسم بگه هرکی دوس داشته باشه میگه اون جوری گفتنمم بخاطر اخلاقمه همیشه همینجوریم

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
عجبا اینهمه دویدم اومدم خواهر شوهرم کجا بود😂

😂😂ادامشه

سلام عليكم و رحمت اله 

و برکاته