2777
2789

تا حالا بارها با اين متن برخورد كردم ك در جواب بي احترامي و رفتاراي بد مادر خودمون يا مادر شوهر به اين كلمه رسيديم ك خب مادره ديگه عب نداره !!!

يا چون مادرشه يا مادرمه عب نداره تو زندگي شخصيم دخالت كنه !!

يا اينكه با افتخارررر شنيدم ك ميگن ب شوهرم گفتم الويت اول زندگبم مادرمه فقط!فقط مامانمو ميخام!

يا برعكس..

يا اينكه خب اون منو زاييده!!!

شوهر يا زن پيدا ميشه بيخيال اينا فقط بايد مادر چسبيد...

خيلييي مثالاي اينجوري هست يا بدتر حتي!

ضمن اينكه بگم من فقط نظرمو ميگم هر كدومتون كاملا ازاديد ك مخالف باشيد يا موافق يا نظرتونو بگيد:

بنظرم مادر ي شخصيت ارزشمند تو زندگي هر كسيه هيچ ادمي ام تقريبا ميشه گف نميتونه از مادرش بگذره

من خودمم عاشق مادرمم

ولي چنتا چيز همبشه در نظر داشته باشيد مادر خوب ميفهمه ك همونجور ك مادر ب گردن بچه حق داره پس بچه ام ب گردن مادر حق داره!!!مادر خوب هيچ وقت باعث بهم خوردن زندگي بچش نميشه!مادر خوب هيچ وقت بخاطر احترام ب نظر بچش و ارامش بچش شريك زندگي بچشو نميسوزونه و اتيش نميزنه!

مادر خوب متوجه اين ك شريك زندگي بچم با هزار اميد ارزو اومده تو خونه ما ميشه...

از همه مهم تر چ خانوم چ اقا بايد متوجه اين بشن ك كسي ك ازدواج ميكنه خودش صاحب ي خانوادس پس الويتش خانواده خودشه 

من منكر عزيز بودن مامانا نميشم همشون عشقن ولي نگاه افراطي نبايد باشع هر كسي اشتباه ميكنه حتي مادر پس در كمااال احترام بايد متوجه بشن و اينكه هر شخصي جايگاه خاص خودشو داره

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

مامانا كلا عشقن❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ما اینه ک همه چیو باهم قاطی میکنیم.خاک توسر باعث و بانیش😐

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

چون با عنوانت مخالفم متنتو  نخوندم ...از هرجایی هم میخوای کپی کرده باشی 

هر کسی به پدر مادرش بی احترامی کرد ...حتی اگه حق هم با اون بوده ... از زندگیش خیر ندیده

نمونه هاشم دیدم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بله ازنظر منطق وعلم و روانشناسی وعقل..چیزایی که گفتید درسته

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙