2777
2789
عنوان

یه ساله و نیمه ازدواج کردم میخوام اقدام کنم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 52 پست
تو زندگیمون مشکلی نداریم جز جر و بحث مثلا راجع به دانشگاهم و راجع به کار شوهرم و کاسبیش

👀 خودت و بچه ات رو گفدما

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در نظر بگیر ممکنه کاسبی شوهرت ورشکسته بشه  یا هر اتفاق دیگه ای اگه خونه  نداری یا یه پول ق ...

خونمون ۴۰ متره خدا رو شکر مستجر نیستیم 

موفقیت و ثروت و آرامش بزرگترین آرزوی دنیاس

چه عجله ای داری حالا خوش بگذرون

من ۳۳ سالمه همسرم ۳۵ 

منو همسرم هم مشکل مالی نداریم حتی اگه بچمون الان بخاد ازدواج کنه میتونیم بهش خونه و ماشین بدیم😂 ولی عید امسال میخایم اقدام کنیم 

چه عجله ای داری حالا خوش بگذرون من ۳۳ سالمه همسرم ۳۵  منو همسرم هم مشکل مالی نداریم حتی اگه ب ...

کوووو سفری و خوش گذرونی 

شوهرم همش میره مغازه منم به درس و دانشگاه میرسم بعدش میرم خونه مامانم اخر شب میرسن خونه شوهری 

شما که یه دختر ۳ سال و نیمه داری  خب بذار اون یکم بزرگ شه  خودتم لیسانستو بگیری بعد وقت ...

نه عزیزم دختر ندارم 

کلا بچه ندارم 

چه خبره ....اولا زیر 3 سال بارداری اشتباهه چون زندگی ثبات پیدا نکرده ...اینکه بچه دوست دارم و شوهرم سنش میگذره اصلا دلایل فرزند اوری نیست و همینا نشون میده مادر شدن زوده واسه شما ...نمیدونم چندسالته ولی شما واقعا بی نقصید واسه مادر شدن ؟؟آیا رابطتون امادگی نفر سوم رو داره ؟؟شرایط مالیتون فراهمه ؟؟اینارو دقت کن ..بچه شوخی نیست و علاقه مند بودن اصلا کافی نیست