2777
2789

سوپ که درست کردی 

نیم ساعته اخر 

تو ی ماهیتابه جدا کره اب کن و رب رو توش تفت بده و زعفرون اب شده بزن 

بعد به سوپت اضافه کن 

معرکه میشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هویج و رنده میکنید درشت یا خورد میکنید؟

هویج رنده شده خیلی طعم سوپو خوب میکنه 

ولی این چیزاا سلیقه ای مثلا من خودم عاشق طعم سوپامم ولی شاید بقیه دوست نداشته باشن 

هرکسی اونحوری که دوست داره درست میکنه سوپو

بعد یه سوال دیگه ک اگه جواب بدید ممنون میشم 

من واسه سوپ سبزی اش میگیرم از بیرون ک توش بجز جعفری کنیز و اسفناج و تره هم داره . این سوپ و خراب میکنه ؟ فقط باید جعفری باشه ؟ تو اینترنت ک زدم همه جا نوشته بود جعفری

بعد یه سوال دیگه ک اگه جواب بدید ممنون میشم  من واسه سوپ سبزی اش میگیرم از بیرون ک توش بجز جعف ...

چی بگم من دوست ندارم اونجوری میشه آش سبزی من فقط یا جعفری یا پیازچه مادرشوهرم نعنا خشک وآبلیمو فلفل دلمه وسیر بهش میزنه خیلی خوشمزه میشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد