2777
2789
عنوان

بوتاکس یا کراتینه مو؟

1178 بازدید | 21 پست

سلام خانمای عزیز.میخواستم در مورد بوتاکس و کراتینه نظرتونو بدونم ؟!

کیا موهاشونا بوتاکس یا کراتین کردن؟به چه علت؟

اینکه راضی بودین یانه؟

چقد دوام داشته براتون؟

ممنون میشم جوابما بدین

منم میخوام انجام بدم البته ریباندینگ چون میگن صافیه دایم هست دوستم انجام داده بود فوق العاده  ب ...

ریباندینگ برا موهای طبیعیه یعنی رنگ و اینا تاحالا نکرده باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام انجام بدم البته ریباندینگ چون میگن صافیه دایم هست دوستم انجام داده بود فوق العاده  ب ...

ریباندینگ ساختار مو رو عوض میکنه و بعد از چند ماه مو از پایین شروع میکنه به خرد شدن و ریختن .به جای ریباندینگ کراتین صافی انجام بده عالی جواب میده

ریباندینگ ساختار مو رو عوض میکنه و بعد از چند ماه مو از پایین شروع میکنه به خرد شدن و ریختن .به جای ...

عزیزم اخه کراتین خیلی ماندگاریش کمه زود میره بنظرت من برای موهای چیکار کنم که موهامم اذیت نشه؟

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
عزیزم اخه کراتین خیلی ماندگاریش کمه زود میره بنظرت من برای موهای چیکار کنم که موهامم اذیت نشه؟

موندگاری کراتین اگه از برند خوب استفاده کنی کم نیست بین ۴تا۶ ماه موندگاری داره و بعدش باید ترمیم ریشه انجام بدی ، و مزیتی که داره اینه وز و فری موهاتو از بین میبره و مو رو لخت میکنه بدون اینکه آسیب های ریباندینگ رو داشته باشه و نه تنها اسیب نمیرنه که مو رو احیا هم میکنه.

موندگاری کراتین اگه از برند خوب استفاده کنی کم نیست بین ۴تا۶ ماه موندگاری داره و بعدش باید ترمیم ریش ...

ممنونم عزیزه دلم

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...