2777
2789
عنوان

بچه ها سوال حقوقی دارم یه لحظه بیان

233 بازدید | 19 پست

دوستان شوهرم فوت شده .هفت ماه هست الان خانواده شوهر ادعامیکنند من قاتل هستم.واینکه میخان حق شیر بگیره مادرش .میشه این کار رو کرد از حقوق اموالش ببرن .۰ون قانون چیزی بهشون نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ادعا میکنن قاتلی باید ثابت کنن اگه نتونن ثابت کنن شمام میتونی اعاده حیثیت کنی و طلب خسارت کنی

سهم الارث هم فقط در صورتی به زن تعلق نمیگیره که به قصد ارث گرفتن همسر خودش رو بکشه وگرنه تعلق میگیره. 

درضمن از اموال متوفی اول بدهی هاشو پرداخت میکنن بعد مهریه همسرش رو بعد سهم الارث بقیه وراث رو

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

[QUOTE=116208649]سلام عزیزمنم همسرم ۴ماه و۲روزه فوت شده پیشنهاددوستی دادم بهتون[/Qگلم درخدمتت هستم. فقط دل درددیده میتونه درکت کنه. ولی خدا خودش تدبیر کننده اموره. این شماره تماس من هست۰۹۹۰۲۵۱۵۲۸۱خواستی بیا تل تا درد دل کنیم.