2777
2789
عنوان

تجربی یا انسانی؟!

141 بازدید | 14 پست

من خیلی به درس علاقه ندارم و دوس دارم دیپلممو فقط بگیرمو ادامه ندم 

حالا ب نظرتون تجربی یا انسانی واسه این میپرسم که اگه ، اگه ی وقت خواسم کنکور بدم راحتتر باشه😐😤

تقصیر تو نی ما زیاد تحویلت گرفدیم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قصد ادامه دادن نداری برو رشته های کاردانش تا یه چیزی حداقل یادبگیر ی حالا یا کامپیوتر یا کاردانش اشپزیو چمیدونم خیاطیو اینارو یاد بگیر بدردت میخوره 

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
بخاطر همینم هستم اخه

من انسانی بود خیلی سخته فقط باید حفظ کنی وعلاقه داشته باشی

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
انسانی اینم سواله

میدونی خب من از. حفظ کردن هم خوش نمیاد در حالی ک حفظیاتم خوبه ولی خب تجربی بیشتر با ریاضیو اینا سر کار دارم 😐😅

البته من کلا میترسم از پس هیچکودوم بر نیام در حالی ک تا الان درسام خیلیی خوب بودن

تقصیر تو نی ما زیاد تحویلت گرفدیم😏
میدونی خب من از. حفظ کردن هم خوش نمیاد در حالی ک حفظیاتم خوبه ولی خب تجربی بیشتر با ریاضیو اینا سر ک ...

قید همرو بزن پاشو برو هنرستان بخدا

تجربیم اینقد حفظیات داره زیستش مخصوصا

من خودم پشیمونم چرا تجربی رفتم 

دانشگاهم حسابداری میخونم

ینی قشنگ وقتمو الکی تلف کردم 4 سال با زیست و شیمی و فیزیک

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد