2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم انداختم بیرون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 77 پست
منم فرستادم برات عزیزم ان شاءالله خدا به همین زودی یه بچه ی سالم و صالح بهت بده 

خدا از دهنت بشنوه گلم مرسی بابت دعای قشنگت🤗❤

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چقد بیشعوووووره چطور میتونی زیر یه سقف باهمچین مردی زندگی کنی

پیاماشو اصلاااا پاک نکن قضییت جدی شد پدرشو دربیار 

عزیزم ولی شما که میدونی همسرت سر بیرون رفتن حساس هست باید بهش اطلاع میدادین

اکثر مردا سررفتن بیرون حساسن شوهر منم میگه هرجا که میخوای بری باید خبر بدی که نگرانت نشم

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

عزیزم اسکرین اولت کجاست

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

این دیگه چقد بیشعوووووره چطور میتونی زیر یه سقف باهمچین مردی زندگی کنی پیاماشو اصلاااا پاک نکن قضیی ...

باباش میگه اون جدی ک‌نگفته برو.میگه تو باید میگفتی تو برو من نمیرم

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
باباش میگه اون جدی ک‌نگفته برو.میگه تو باید میگفتی تو برو من نمیرم

به دادگاه بگو حالا که به من وخانوادم تهمت هرزگی زده باید بیاد ثابت کنه مدرک بیاره چی دیده که باید همچین تهمت ناموسی به من که همسرشم ومادربچشم بزنه..بگو من از تموم اذیتاش گذشتم ولی از این یک مورد نمیتونم بگذرم این حرفش قابل هضم نیس 

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
😭😭😭😭 آشتی کردیم،خوب شد باز،من باز بدتر کردم اوضاع رو ،دیدم از واتساپ آن بلاک نمیکنه گفتم حتما دا ...

وااا خانمی ی ذره خودتو و زبونتو کنترل کن اون از حرف اون روزت اینم از الان ینی چی مگه بچه ای آخه این حرفا چیه؟ 

اصلا تورو آن بلاک نکنه ینی خیانت کرده با چ ترازویی سنجید اخه

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
وااا خانمی ی ذره خودتو و زبونتو کنترل کن اون از حرف اون روزت اینم از الان ینی چی مگه بچه ای آخه این ...

نمیدونم بخدا،یکی از دوستام گفت حتما خیانت میکنه ک تورو بلاک کرده،بخدا دیوونه شدم چیکار کنم حالا 😭😭

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
نمیدونم بخدا،یکی از دوستام گفت حتما خیانت میکنه ک تورو بلاک کرده،بخدا دیوونه شدم چیکار کنم حالا 😭😭

مگه هر کی هر چی گفت تو باید بری اونو ب شوهرت بگی؟تو چطوری میخوای زندگی بچرخونی پ؟ 

بذا بگذره ازش معذرت خواهی کن

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
مگه هر کی هر چی گفت تو باید بری اونو ب شوهرت بگی؟تو چطوری میخوای زندگی بچرخونی پ؟  بذا بگذره ا ...

نمیدونی با چ دلیل و منطقی داشت میگفت ک آره خیانت میکنه بهت

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
نمیدونی با چ دلیل و منطقی داشت میگفت ک آره خیانت میکنه بهت

دوستا حرف مفت زیاد میزنن آخرشم معلوم میشه چشمشون دنبال رابطه آدم بوده

اونوقتا ک با شوهرم دوست بودیم ی بار خیلی ناجور قهر کردم بعد یکی ازدوستام ک همش از شوهرم بد میگفت رفته بود بهش پیام داده بود ک دوس شن ولی پیله کرده بود تا ی ماه در حدی ک شوهرم آخر بلاکش کرد... 

دوسته خودم...