2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم انداختم بیرون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 77 پست
بچه ها جوابمو بدین.چیکار کنم؟ خواهشا با منطق بگین.دوراهیه برام.

نمیدونم مشکلتون چیه ولی چرا بعد شیش سال هنوز اینطوری دعوا میکنید؟چرا منطقی مشکل و حل نکردین؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که میدونم اینه زنی که دعوا میکنه با شوهرش نباید همون لحظه خونرو ترک کنه اینکارت اونو عصبانی کرده.یعنی من که با شوهرم مشکلی ندارم اگه دعوا کنم از خونه بزنم بیرون هوا خوری بدجور قاطی میکنه

دوسیا تورو خدا دعوا.نکنین اینقدر باهم من دارم میمیرم 17 روزه  برام دعا کنید زندگیم درست شه 😭 ...

ای وای هنوز آشتی نکردین شما؟ 

چقدر بد کینه

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
ای وای هنوز آشتی نکردین شما؟  چقدر بد کینه

😭😭😭😭 آشتی کردیم،خوب شد باز،من باز بدتر کردم اوضاع رو ،دیدم از واتساپ آن بلاک نمیکنه گفتم حتما داری خیانت میکنی ک اینجوری میکنی

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
عزیزم فرستادم شما ام امضامو بخون 

منم فرستادم برات عزیزم ان شاءالله خدا به همین زودی یه بچه ی سالم و صالح بهت بده 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ببین اگر نمی خوای جدا شی پیام نده بذار اوضاع اروم شه اینطوری پرده های حیا از بین میره هی جفتتون حرفایی میزنید گ بیشتر پلای پشت سرتون خراب میشه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

اول از همه خیلی متاسف شدم که کارتون به اینجا رسیده که اون تورو از خونه بیرون میکنه و به خانواده هم به راحتی توهین میکنید 😔😔 این خیلی بده واسه یه زن و شوهر 

بعد این که باید علتو پیدا کنی که ببینی چی شد که کارتون به اینجا رسید اصلا مشکل اصلیتون چیه سعی کنید برطرفش کنید با منطق نه لجبازی و فحاشی