2777
2789
عنوان

با پهلو افتادم رو سرامیک هفت ماهمه بچم...

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست

وای چ دلی داری 

نشستی تاپیک زدی

من جات بودم الان بیمارستان بودم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لکه بینی یا ترشح زیاد نداری مشکلی نیست بچه تکون‌ میخوره؟ اشپزخونه رو فرش کن!

نه ندارم

اسباب کشی داریم اخه 😥

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....

برو بیمارستااااااان 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من هفت ماهگی خوردم زمین ناجور آمبولانس اومد بیمارستان بستری شذم دکتر گفت نگران نباش قرار به زایمان ...

ممنون عزیز

من 9مام بود کف اشپزخونه لیزبود افتادم روسرامیک سنگینم بودم ی صدای اومد شوهرم خیلی ترسید😂😂😂هیچیش ن ...

خداروشکر 

نه یعنی مشکلی نیس

بابا مگه ب همین اسونیاست😐😐یعنی خدا فکر اینجاشو نکرده ک ممکنه بیوفتی فلان؟؟؟؟

دور بچه هزارجور محافظ هست گلم 

اگه قراربود با افتادن طوریمون بشه تا الان من ن کلیه داشتم ن نخاع👲😐چیزیش نیست 

زن پسرخاله ام رو موتور بودن و تصادف کردن هشت ماهش بود بدجوری تصادف کرد افتاد رو زمین ،هیچ چیش نشد بچه اش الان هشت سالشه.از،اون بدتر ک نیوفتادی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من 9مام بود کف اشپزخونه لیزبود افتادم روسرامیک سنگینم بودم ی صدای اومد شوهرم خیلی ترسید😂😂😂هیچیش ن ...

فقط شوهرت 😂😂😂😂😂

180درجه😂😂😂😂😂😂😂😂

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
عزیزم من ماه پیش اینجورشدم شب رفتم بخش زنان سریع یک ضربان گرفتم چندهفته..اگر۲۸ هفته به بالایی ازروضر ...

تا ۴۸ ساعتم بررسی کن خونریزی وترشح ودردنداشته باشی...البته میگن معمولا تودوازده ساعت اول خدای نکرده علایمونشون میده..ولی درکل معمولا چیزی نمیشه