2777
2789
عنوان

پليس زن ؟؟؟!!!!!

8090 بازدید | 21 پست

بچه يه پيشنهاد دارم از اينكه برم سركار به عنوان پليس يا افسر و از اين چيزا بنظرتون برم يا نه شرايطش سخته بنظرتون من نميتونم همش با چادر باشم😑

چون ميگن همش بايد مانتو جلو بسته تنت باشه ساق دست چادر حتي بري بيرون نبايد تو مجلس عروسي برقصي و خلاصه  خيلي بسته باشي 😐راسته اگه اينطوره كه بيكاري بهتره

وای عالیه من خیلی دوس دارم😍 چجوری میخوای بری؟

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا😄

اره بابا من خودم پیگیرش بودم امسال همش مرددددد چن جا حدود س جا فقط زن بود افسری کوثرم هنوز معلوم نیست تازه ازمونش غیر مصاحبه با بقیش مثه کنکور سوال درسی طرح میکنن

🖤
والا من ديپلمم دارم از طريق يه آشنا قرار بود برم تو پليس بعلاوه ده كار كنم  حالا ك اينطوره اصلا ...

اگه اشنا داری برو خوبه چون خیلی سخت میگیرن یعنی زن کم میگیرن واقعا 

🖤