2777
2789
عنوان

خانم های باردار کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طوری نییست من پهلو به پهلو میشه پهلوهام درد میکنه طبیعیه

اون قضیش فرق میکنه اخه

من دستم رو دراز کردم کش اوردم بعد درد گرفته پشت بندشم بچه اومد دقیقا همون قسمت خودش رو جمع و محکم کرد یکم ماساژ دادم ول کرد رفت

اخه خوندم که قدبلندی و کش اوردن احتمال از جا کنده شدن رو داره ...

نه بابا،  کی این حرفو زده اخه.  رحم یه عضو داخلیه،  جنینت هم الان جاش سفت شده دیگه،  ماه اول که نیستی

مراعات کن اما الکی نگرانی برا خودت ایجاد نکن

عزیزم نگران نباش. انشالله که چیزی نیست. مادر همسرم اون زمان که باردار بوده میگفت که اومدم یه چیزی پرت کنم دستم کشیدم. که همون موقع میگفت حس کردم یه چیزی تو دلم پاره شد. بعد افتاده سر لکه بینی و خونریزی و سفط کرده بوده. به من همیشه میگه دستت نکش. ولی منم یه بار میخواستم از کنار تختم گوشیم بردارم حواسم نبود دستم کشیدم اون لحظه احساس کردم پهلوم تیر کشید ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد برام.

میگن بچه از جا کنده میشه  خطرناکه قدبلندی کردن و کش اوردن

نه بابا ؟؟فکر نکنم درست باشه حالا یه سوال منم هفته پایین هستم همش میگم زیاد با شوینده کار نکنم ضرر داره 🙄خیلی پس سرویس سینک آشپزخونه رو چطور تمیز کنم

نه بابا ؟؟فکر نکنم درست باشه حالا یه سوال منم هفته پایین هستم همش میگم زیاد با شوینده کار نکنم ضرر د ...

سعی کن تند تند تمیز کنی که احتیاج به شوینده قوی نباشه

بعدشم سرویس و حموم و اینا رو بذار شوهرت تمیز کنه خدایی نکرده بلایی سرخودت نیاری