2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیاین خیلی ناراحتم 😢

174 بازدید | 24 پست

امروز رفتم بیرون ی مانتو تازه گرفتم از پشت کولش ی کمش توره بعد من مانتو رو پوشیدم وچیزی زیرش نکردم زیرپیرهنی چیزی آخه حواسم نبود ک زیرپیرهنی یاچیزی بپوشم گفتم بیرون ک سرد نیست نمیپوشم بعد موقعی ک اومدم خونه متوجه شدم قسمتی از پشت سرم بیرون بوده الان خیلی حالم بده چیکارکنم آروم شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرش نکن

منم یه همچین حالتی پیش اومده برام

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

نمی‌دونستی عیب نداره عزیزم.شالت یا روسریش روش رو نگرفته بوده؟

من معشوقم...معشوق یه عاشق  ما هر دو منتظر اون روزی،هستیم که دست هامون تاابد تو هم گره بخوره   برای بهم رسیدن و خوشبخت شدنمون یه صلوات بفرست   ممنونم ازت مهربون 

کاریه که شده یکم گریه کن آروم شی بعدم سعی کن بهش فکر نکنی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
کی یادشه بعدشم واسه مردم زندگی نکن

آخه رفتم دخترمو از مدرسه آوردم هرروز اون زنا رومیبینم نمیدونم کسی دیده یا ن ولی یکیشون همش نگام میکرد من فکردم بخاطر مانتوم ک جدید گرفتم نگام میکنه