2821
2789
نزدیک پریودم  ورزش میکنم مثل دو هفته قبل

ممکنه بهدخاطر پریودی باشه تو نت بخون .احتباس اب توی بدن از علاعم قبل   یا هم زمان با مریه .خیلی ها نه تنها کم نمیکنن بلکه اضافه هم‌میکنن خود من وزنم ثابت میمونه 

ممکنه بهدخاطر پریودی باشه تو نت بخون .احتباس اب توی بدن از علاعم قبل   یا هم زمان با مریه .خیلی ...

اخیشششش مرسی گلم دلم راحتتر شد

فکر میکردم چون دیشب یکم جوجه زیاد خوردم الان زیاد کم نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخیشششش مرسی گلم دلم راحتتر شد فکر میکردم چون دیشب یکم جوجه زیاد خوردم الان زیاد کم نکردم

برو تو نت بخون راجع بهش خیالت راحت وزن دقیق نیس .راستی اینم بدون وقتی تو رژیم هستی شبایی که یکم زیاده روی میکنی فردا صبحش وزن نکن چون وزن دقیق رو نشون نمیده .من خیلی تحققق کردم وقتی خواستم رژیم شروع کنم ...اینایی که گفتم با خیلی از جیزای دیگه توی وزن کشی تاثیر میذاره .درضمن همیشه دو هفته ی اول اب بدن از دست میره و از هفته ی دو م به بعد تازه کاهش سایز و چربی بدن اتفاق میوفته پس الان خوشحال باش .چون وزن واقعی رو از دست دادی حتی اگه کمه 

برو تو نت بخون راجع بهش خیالت راحت وزن دقیق نیس .راستی اینم بدون وقتی تو رژیم هستی شبایی که یکم زیاد ...

واای ک چقد تو خوبی 

بوس به روی ماهت 

انرژی مثبتی تو 

فدات خخخ چون خودمم‌ غصه زیاد خوردم درک میکنم زحمت بکشی و نتیجه شو نبیتی ...ایشالا باربی بشی همون زور ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

منم برات دعا میکنم ک هر چی تو دلته و به صلاحته نصیبت بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز