2777
2789
عنوان

۲ناخن دختر۴سالم لای درگیرکرده افتادن خیلی دردداره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
اصلان نمیزارم بره نمیدونم دیروز چراگذاشتم بره خدالعنتم کنه

دور از جون بمیرم برای دردی که میکشههههههههههه ببرش دکتر تورو خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخونش نشکسته باشه  اگه انگشتش ورم کرد یا کبود شد ببرید عکس بگیرید بعید نیست شکسته باشه پسر خ ...

هم ورم کرده هم کبودشده به شوهرم گفتم بیاببریمش دکترنشکسته باشه میگه الان میام خونه

تکفیری    نذری   عصبانیت استاتر خیلی خیلی عصبانیه مشخصه  

خیلی اصبانیم دیشب اصلان درست نخوابیدم وقتی هم که خوابیدم خواب دیدم رفتم یه دعوای حسابی کردم شوهرم برای همین نمیزاره برم میگه اگه بری زن روتیکه پاره میکنی

من بودم ميرفتم به خانومه داعشي ميگفتم گرچه فايده اي هم نداره طفلك بچه بهش استامينوفن بديد يكم دردش ...

اره منم همین رومیگم حداقل یکم اروم می شدم بهش ایبوپروفن دادم دردش کمترشداما وقتی ناخن شونگاه میکنم صددفعه خودمولعنت میکنم بعدزن رو😢