2777
2789

سلام

من از دیروز بین سینه ها اون وسط که استخون قفسه سینه هستا یکم بالاترش سفت شده

درد دارم خم میشم بیشتره

حتی نفس عمیق میکشم درد میکنه

این چیه؟

کسی تاحالا اینجوری شده؟

قبلا هم یبار اینجور شده بودم امپرازول داد بهم اما تاثیری نداشت نوار قلبم گرفت ازم چیزی نبود

چی میتونه باشه

سونو گرافی از کبد و کیسه صفرا بدید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای قفسه سینه چه ربطی به کبدو صفرا داره؟؟😒    

کیسه صفرا بین قفسه سینه هست 

سونو ضرری نداره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بنظرتون از چیه؟ قبلا سونو دادم  از کبد وصفرا واینا چون پلاکتم پایینه

خوب پس

سنگ نداشتی؟

یه دکتر گوارش خوب برو

تهران هستی؟

شوهرم میگه نون لواش خوردی خمیر شده مونده اونجا سفت شده میگه بالا بیار خوب میشی

اما من متاسفانه نمیتونم بالا بیارم

اون خودشم اینجور میشه بالا میاره راحت میشه

این که میگه درسته؟

عزیزم چی داری میگی واسه خودت کیسه صفرا تو ناحیه شکمه نه بین سینه ها تو قفسه سینه.اطلاع نداری راهنمای ...

گفتم بین قفسه سینه اونجایی که دنده ها وصل میشن بهم

چرا اتفاقا اطلاع دقیق دارم چون جراحی شدم و درش اوردن دقیق میدونم کجاست 

عزیزم چی داری میگی واسه خودت کیسه صفرا تو ناحیه شکمه نه بین سینه ها تو قفسه سینه.اطلاع نداری راهنمای ...

شما میدونی از چیه؟

خیلی درد دارم

شوهرمم خونه نیس برم دکتر راحت شم

نه نداشتم هیچی من اصلا ادمی نیستم که وعده غذاییم ترک شه الان دیشب شام نخوردم اصلا😁 یعنی اشتهامم ا ...

اگه تهرانی بگو آدرس دکتر خوب بهت بدم برا گوارش

همین که نگات کنه میفهمه چته

خودم رفتم پیشش

تهران نیستم

غذاهایه سرد نخور اگه میخوری مصلحشو بخور حتما 

مثلا ماست با نعنا

معمولا از سردیه

خودم‌مراعات میکنم خیلی بهتر شدم

سلامت باشین😊