2777
2789

سلام بیایین عکس از سیسمونی نی نی هاتون بزارید و بمنم کمک کنید ک کی شروع کنم برا خرید و چیا باید بخرم؟؟؟راهنماییم میکنید؟؟؟

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن جنسیت قطعی بشه خیلی زوده الان

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

برای من که هنوز کامل نچیدمش...یه جورایی فعلا چیدم

تشک تختشو نگرفته شوهرم هنوز

یه سری چیزای ریز هم مونده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

سلام خانوما 

به نظرم حتی اگه هیچچچچی نخرین برا بچتون عیبی نداره فقط حتما حتما حتما حتما حتما حتما گهواره برقی بخرین 

من دخترم چهار ماهشه از بس گهواره تکون دادم دستم داره قطع میشه فقط گهواره برقی بخرین 

اینقد راحت میشه زندگیتون که فقط خدا میدونه

منکه هنوز چیز خاصی نگرفتم البته خیلی هم زوده واسم

منم هیچی نخریدم یعنی نمیدونم چی بخرم و از کجا شروع کنم میخام کم کم بخرم البته چیزای شیک و قشنگ

خانوما بنظرتون کریرو روروئک بخریم یانه

من روروئک نگرفتم کریر هم ایرانی گرفتم

ولی صندلی ماشین مارک خوب گرفتم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
توروخدا دعا کنید سیسمونی بچم جور شه توی ماه ۷ هستم ولی هنوز هیچی نتونستیم بخریم

چرا گلم؟؟؟انشاءالله جورمیشه نگران نباش بیخودی خودت اذیت نکن