2777
2789
عنوان

بدویین ببینین چی شدههه

227 بازدید | 18 پست

خانوما میخام قورمه سبزی درست کنم چقد اب بریزم چون همیشه آب خورشتم هیچی ازش نمیمونه😢😢😢😢

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو هر قابلمه ای ک درست میکنم حداقل دوبند انگشت از پر شدنش اب میریزم یعنی دو بند انگشت میمونه قابلمه پر شه

🙄🙄🙄

چقد سخت شدا😅

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

ببین اب بریز خشک شد اب جوش اضافه کن توش عیبی نداره بذار بجوشه دوباره طوری نمیشه نیم ساعت به اخر پختن میتونی اب جوش اضافه کنی بازم خوب میشه

فقط اب سرد نریز 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
امضاخوندم ولی کجاشو بایدبزنم ک لایک بشه متوجه نشدم اخه خنگم

امضامو خوندی اونجایی ک نوشته اینجا کلیک کنین رو بزن بعدش صبز کن یه ثانیه مستقیم میری روی عکسم. عکس تابلومو لایک کن. اوکی؟؟

با چهار مایان ب تاخت دویدم بیام بت بگم اب قورمه ات چقدر باشه؟؟؟

خب دونفریم اخه چقد باشه

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
ببین اب بریز خشک شد اب جوش اضافه کن توش عیبی نداره بذار بجوشه دوباره طوری نمیشه نیم ساعت به اخر پختن ...

مرسی عزیزم

ایقد👌

خیلی مرسی😂