2777
2789
عنوان

این چرا اینجوریه اه 🤕🤕🤕🤔🤔

64 بازدید | 6 پست

داداش زن بابام هرموقع منو میبینه ی جوری زیر چشمی نگام میکنه 

شماره خودمو نداره وقتی میدونه خونه تنهام ب گوشی خونمون زنگ میزنه هی حالمو میپرسه کلی قربون صدقم میره منم عین دایی باهاش حرف میزنم ولی اون ن

رفتاراش ی جوریه ولی هیچوقت نگفته دوست دارم هیچ پیشنهادی نداده 

ولی مثلا حرفی میزنم میگه دردت ب جونم شیرین زبون در صورتی ک من حرف خاصی نمیزنم مثلا میگم خوبم شما خوبید 😑😐 

الان اومده خونمون میگه چرا امسال دانشگاه نرفتی گفتم نشستم فرهنگیان بخونم گفتم قبول نشدم میرم دولتی رشته های دیگه میخونم

میگه عه اخرش نشد برو پیام نور بخون 

این چرا اینطور میگه؟؟ خو نفهم چرا خواهر خودتو نمیفرستی بره پیام نور 

ی طعنه طور بهم میگه قبول نمیشی برو پیام نور 

خواهر خودش 4 سال پشت کنکور نشست الان امسال بلاخره دولتی قبول شد حتی فرهنگیانم این 4 سال قبول نشد

خب وقتی خواهر خودش اینه چرا اینطوری با من حرف میزنه

انتظار از هرکسی داشتم طعنه بزنه یا همچین حرفایی بزنه جز این چون تو خلوت قربون صدقم میره جوری رفتارشه انگار دوسم داره

بخدا مغزم سوت میکشه از رفتارش ! خودشم معلمه 

بنظر شما چرا رفتاراش اینطوریه بنظرتون دوسم داره یا چی ؟

ولی من هی ب این حرفش فکر کنم باعث میشه انگیزه بگیرم بگم بخونم تا قبول شم فرهنگیان تا چشمشون در بیاد فک میکنه خواهر خودش نتونسته منم نمیتونم حتی اگرم نشد دولتی میرم ی رشته خوب تا باز نگه پیام نور میرفتی 

باید رتبم خوب شه

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خب تو چرا اینقد باهاش مث دایی حرف میزنی که اونم  خیالات برش داره؟

محل نذار بهش 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب تو چرا اینقد باهاش مث دایی حرف میزنی که اونم خیالات برش داره؟محل نذار بهش

نمیشه محل نذارم چون خانواده ها فکر میکنن چیزی بینمون بوده الان بی محلم

عادیم باهاش ب قران در حد ی فامیل

من با دایی های خودشم ب شدت صمیمیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اینک نیت داره شکی نیس

ولی اون حرفش حرف بدی نبود، کجاش طعنه بود! شلوغش کردی برا خودت

دیگ هم جوابشو نده و سگ محلش کن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
در اینک نیت داره شکی نیسولی اون حرفش حرف بدی نبود، کجاش طعنه بود! شلوغش کردی برا خودتدیگ هم جوابشو ن ...

خاک تو سرش

من خودم یکی دیگه رو دوسش دارم اینو ادمم حسابش نمیکنم 

بخدا با ی لحن خیلی بدی گفت ی نیش خندم زد همش ی طوری میخواد بگه یعنی تو فرهنگیان قبول نمیشی هیچ شاید دولتی هم قبول نشی 

چون خواهر خودش از نظر اینا خرخون بوده قبول نشده پس منم نمیتونم

ولی خبر ندارن خواهرش خرخون نیست رفیق منه حرفاشو پیش من میگه میدونم میخوند زیادم میخوند ولی ن ب اون حدی ک اینا فکرشو میکنن تلاشش در حد فرهنگیان نبود (ما شهرستانیم هرسال 2 3 نفر فرهنگیان پذیرش داریم سخته قبولیش)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاک تو سرشمن خودم یکی دیگه رو دوسش دارم اینو ادمم حسابش نمیکنم بخدا با ی لحن خیلی بدی گفت ی نیش خندم ...

سرد باش باهاش

وقتی میاد خونه ی سلام کن برو اتاقت

زنگ ک زد ج نده اگ گفتن چرا بگو درس دارم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
سرد باش باهاشوقتی میاد خونه ی سلام کن برو اتاقتزنگ ک زد ج نده اگ گفتن چرا بگو درس دارم

چشم 

خودمم نظرم همینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40