2777
2789
عنوان

درمان زگیل. سریع بیاین خانوما

998 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. بیشتر از یماهه که رو انگشت دست شوهرم زگیل دراومده. برداشته با تیغ بریده الان عفونی و داخلش خونی شده و گنده شده. چندروز پیش هم برد سوزوند ولی بازم عفونت کرد و گنده شد. لطفا کمک کنید! خیلی فکرم درگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع ها که کوچولو بودم یه همکلاسی داشتم دستش زگیل داشت من خیلی میترسیدم ازش یادمه سال بعد که اومده بود اون زگیلهای گنده نبود رودستش گفتم چی شده گفت نفت مامانم شبها نفت زده اونام رفتن  حالا نمیدونم چه ربطی به نفت  داشت

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

تو کتاب طب سنتی خوندیم برا زگیل باید برگ درخت گردو رو بکوبی تا له بشه ببندی رو زگیل میره برا بچه ها انجام دادیم رفت. ولی مال شوهر شما عفونت داره نمیدونم حتما بره دکتر

بزن تو نت ببین راه حلش چیه من یادمه قدیما نمیدونم چه دعایی میخوندن بعد زگیلو جارو میکردن واقعا هم از بین میرفت ببین چقد اعتقادشون قوی بوده 😊😊

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بزن تو نت ببین راه حلش چیه من یادمه قدیما نمیدونم چه دعایی میخوندن بعد زگیلو جارو میکردن واقعا هم از ...

درمان زگیل و میخچه یکی هس؟؟؟

چون من 3.4 سال پیش کف پام 16تا میخچه زده بود رفتم عطاری گفت سیرو تیزبرو قاطی کن بذار رو پات. یه هفته ای خوب شدن همشون

تو کتاب طب سنتی خوندیم برا زگیل باید برگ درخت گردو رو بکوبی تا له بشه ببندی رو زگیل میره برا بچه ها ...

رفته بود دکتر که سوزوندن ولی بازم عود کرد. حالام میخوام درمان خانگی انجام بدم براش

درمان زگیل و میخچه یکی هس؟؟؟ چون من 3.4 سال پیش کف پام 16تا میخچه زده بود رفتم عطاری گفت سیرو تیزبر ...

چطوری میزاشتی 

چطوری میزاشتی 

سیرو رنده میکردم با واجبی قاطی میکردم مث ملات میشد میزدم کف پام بعد با پارچه میبستم شب تا صبح میموند. خدا خیرش بده اون مرده رو. یه هفته نشد خوب شدن همشون

درمان قطعی میخچه فقط همینه

سیرو رنده میکردم با واجبی قاطی میکردم مث ملات میشد میزدم کف پام بعد با پارچه میبستم شب تا صبح میموند ...

ممنونم