2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 257 پست
ااا بیا پیش من مشهدی ام تو خیابون موندی اگه میخوای بیام دنبالت؟

شما کدوم خیابونی؟

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
من کار شوهرشو تایید کردم؟؟؟؟ درست یا غلط تو مملکت ما زور با مرده، کدوم مرد ایرانی غیرتش قبول میکنه و ...

ولی غیرتش قبول میکنه زنشو بندازه بیرون؟؟😐

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوای بعدازظهر سر چی بود

گفتم چرا میگی تو کارای خونه رو نمیکنی پول نمیدم‌بهت ولی وقتی میکنم‌هم نمیدی.گفت گوشیتو بیار سیمکارتامو شکست گفت مادرت بهت یاد میده این‌حرفارو 

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
بابا پاشو برو خونه خودت بهونه دستش نده...اون شاید منتظره تو بذاری بری هرغلطی دلش بخواد بکنه برو خونت ...

زنگ بزنه که بیشتر خوارش کنه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
پن ۳ تا ۶ بیرون بودم.اون منو ۷ تا ۱۱ انداخت بیرون ۱۱ همرفتم خونه خالم

خب بالاخره اون الان مشگلشه اهمیت ندادن بهشه ک چرا بدون اجازش رفتی اونم تو اوج عصبانیت دعوا کرده بودید دیگه بالاخره عصبانیم بوده عزیزم اون مرده ب خاطره غرور مردانشم ک شده براش سخت بوده این رفتار شما بچه کوچیک دارید سعی کن براش الگو باشی عزیزم

شکایته چی؟فک میکنی جواب میده؟نه خیر مهریه اشو داد میخواد چیکار کنه؟بچشو گرف میخواد چیکار کنه؟اونم شا ...

منطقی ش چیه عزیزم؟اینکه بشینه هیچ کاری نکنه تا شوهره وقیح تر شه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ولی غیرتش قبول میکنه زنشو بنذازه بیرون؟؟😐

مگه میشه استدلال مردارو فهمید؟؟؟ کاری ک خودشون میکنن همیشه درسته، کاری ک ما زنا بکنیم غلط

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
گفتم چرا میگی تو کارای خونه رو نمیکنی پول نمیدم‌بهت ولی وقتی میکنم‌هم نمیدی.گفت گوشیتو بیار سیمکارتا ...

بهش بگو چرا از ک ون ننم میخوری هر دقیقه

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
شما کدوم خیابونی؟

من کوهسنگی ام

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
گفتم چرا میگی تو کارای خونه رو نمیکنی پول نمیدم‌بهت ولی وقتی میکنم‌هم نمیدی.گفت گوشیتو بیار سیمکارتا ...

اون ببینم دلش از چی پره ازقبل بیچاره مامان

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
انسانیت نمرده 😍😍

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔