2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 257 پست

من جای تو بودم تا به گه خوردن نمیفتاد اروم نمیشدم.همین فردا شکایت کن و مهریه بزار اجرا.شکایت از اون مامور ...یادت نره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد کلانتری و رفتم‌گفتم باید حرف بزنیم.گفت میمونی یا میری گفتم باید حرف بزنیم تصمیم بگیریم .همین حی ...

بابا پاشو برو خونه خودت بهونه دستش نده...اون شاید منتظره تو بذاری بری هرغلطی دلش بخواد بکنه برو خونت یا پیام بده بش ک خونه خالتی بیاد دنبالت میخوای خونه خودت باشی ⁦🤦🏻‍♀️⁩ضعیف عمل نکنین 

لایک نکنیننننن

عزیزم کار شما اشتباه بوده اونم نصف شب بالاخره ناموسش هستی اگر نسبت بهت بی تفاوت بود جای سوال داشت ولی خب کار ایشونم اشتباه بوده ولی سعی کن ی جوری درستش کنی کشش نده ن ب صلاح خودته ن بچت و ن زندگیت 

تا زنای امثال شما هستن ظلم‌به زن تمومی نداره

من کار شوهرشو تایید کردم؟؟؟؟ درست یا غلط تو مملکت ما زور با مرده، کدوم مرد ایرانی غیرتش قبول میکنه و تو مخش میره زنش بی اجازه بره جایی حتی تو قهر؟؟؟ جای هیزم گذاشتن ب اتیشش، راهنمایی کنید، ن ک جو بگیرتتون

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
مشهد

ااا بیا پیش من مشهدی ام تو خیابون موندی اگه میخوای بیام دنبالت؟

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من جای تو بودم تا به گه خوردن نمیفتاد اروم نمیشدم.همین فردا شکایت کن و مهریه بزار اجرا.شکایت از اون ...

شکایته چی؟فک میکنی جواب میده؟نه خیر مهریه اشو داد میخواد چیکار کنه؟بچشو گرف میخواد چیکار کنه؟اونم شاید میخواد زنشو دک کنه یکم منطقی فک کنین زود طلاقو مهریه نکنین

لایک نکنیننننن
عزیزم کار شما اشتباه بوده اونم نصف شب بالاخره ناموسش هستی اگر نسبت بهت بی تفاوت بود جای سوال داشت ول ...

پن ۳ تا ۶ بیرون بودم.اون منو ۷ تا ۱۱ انداخت بیرون

۱۱ همرفتم خونه خالم

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋