2777
2789
عنوان

خسته شدم از نظر دادن همه واسه بچم.

412 بازدید | 44 پست

سلام.یه پسر سه ماهه دارم.یه زایمان خیلی بد داشتم.با وجودی که شرایط زایمان طبیعی رو نداشتم و ماما ها گفتن سزارین دکتر احمقم به زور طبیعی زایمانم کرد.بخیه خیلی خوردم.بعدم جفت یه تیکش جا موند وه کورتاژ شدم دوباره و کلی آنتی بیوتیک تزریقی گرفتم.و شیرم خشک شد رفتم مرکز بهداشت شیردوش برقی هم گرفتم ولی موثر نبود.بچم زردی گرفت و دو روز رفت بیمارستان.دیگه بهش شیر خشک دادم.افسردگی گرفتم.همش گریه میکردم.تا بعدش یه کم شیرم اومد.ولی کم بود.همونم بهش میدادم.وقتی وارد ۳ ماه شد سینه رو ول کرد.حالا هر کی میرسع میگه تو کوتاهی کردی...تو باید تلاش میکردی..وای بچه شیر خشکیه به درد نمیخوره.خسته شدم.من همه تلاشم رو کردم دیگه نشد.منم افسردگی گرفته بودم دیگه نمیتونستم.هنوز بعد ۳ ماه نمیتونم درست بشینم از درد پارگی...دیگه چیکار میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور دلشون میاد .به اونا چ ربطی داره

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

تقصیر دکترته

اقا من یه سوال دارم: من مامانم هر دو بار رو سزارین کرد چون خودش خواست

مگه دکترا می تونن مجبور کنن طبیعی به دنیا بیاری؟ راه نداره؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بیخود میگن

چرت میگن

مزخرف میگن

ابجی من بعد زایمان یه گوشش در یه گوشش دروازه

میزاره هرکی عرچی خواست بلغور کنه بعدم میگه عههه چه جالب ولی کار خودشو میکنه

هرکدوم از اتفاقایی که گفتی طاقت فرسا هست.

شیر خشک بده نوش جون بچت،گوشت بشه به تنش.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نظر همه رو بریز توی یه دله و آتیش بزن.

تو یه آدمی و باااید و حتما قبل ازینکه بفکر بچه باشی سلامت و امنیت روانی خودت رو تامین کنی .

بچه ی شیر خشکی هیچ فرقی با بقیه نداره.

من با شیر خشک بزرگ شدم، هیچیمم نیس، سالم سالمم.