آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است بارها گفته علی شاه نجف، جان من است | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) | . بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
اسم الهه صلح , ایرن . و به همین علت یه اسم جهانیه . که البته تو کشورهای مختلف تلفظ متفاوتی داره . توی ایتالیا و اسپانیا ایرنه تلفظ می شه و جز 10 اسم پر تکرار این کشوراست(نقش اول فیلم اخر اصغر فرهادی که اسپانیایی بود ایرنه بود) توی آمریکا آیرین تلفظ می شه که البته جز اسمای قدیمیه و الان زیاد نمی زارند و یه اهنگ خیلیی معروف و زیبام قدیمیم برا این اسم هست ( گود نایت ایرین 😉)توی بقیه کشورای انگلیسی زبان ایرن تلفظ می شه . تو ایرانم تو ارامنه قبلا این اسمو زیاد می زاشتن برا همین وارد ثبت احوال ایرانم شده با یه معنی مندروردی که مثلا فارسیش کنن که مخفف ایران گذاشتن. ولی در واقع ایرانی نیست . به نظر من خیلیی خوش آهنگه و در این اخر زمانی بسیار خوش معنا. الهه صلح!
خانم محترم نظر خاستین نظرمو گفتم چرا واکنش نشون میدین اسمتون خاطرم میمونه دیگ تاپیکاتون شرکت نکنم
عزیزم این تاپیک برا وقتی بود ک من هنوز اسم انتخاب نکرده بودم وقتی پیام بالایی رو خوندین ک من اسم دخترمو ایرن گذاشتم دیگه فکر نکنم نیاز باشه همچین نظری بدین