2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بيايد خيلي نگرانم🙏🏻

419 بازدید | 34 پست

بچه ها بابام يه هفته اس سرفه ميكنه همش دوبارم برديمش دكتر ميگه حساسيت و اينا ...داروهاشو ميخوره ولي خوب نشده سرفه اش كسي تجربه اي داره خيلي نگرانشم😞

اره من ۲ ماهه خوب نشدم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

من پارسال ۶ ماه کارم این بود انقدددد بهم فشار میومد با بطری اب میخابیدم متاسفانه حساسیت داروی خاصی نداره باز ببریدش دکتر متخصص

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم ميشه توضيح بدي يكم برام شماهم فقط سرفه ميكني؟و اينكه حساسيته؟خب بايد چيكار كنيم اخه باباي من م ...

عزیزم حساسیته با دکتر هم خوب نمیشه حوری سرفه میکنم که نفسم بند میاد

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
من پارسال ۶ ماه کارم این بود انقدددد بهم فشار میومد با بطری اب میخابیدم متاسفانه حساسیت داروی خاصی ن ...

واي عزيزم باباي منم شبا خيلي اذيت ميشه موقع خواب هي بيدار ميشه سرفه ميكنه چيشد كه شما خوب شديد؟اخه باباي من يه هفتس اينجورى دوبار برديمش دكتر ولى اصلا تاثير نداشته 

واي عزيزم باباي منم شبا خيلي اذيت ميشه موقع خواب هي بيدار ميشه سرفه ميكنه چيشد كه شما خوب شديد؟اخه ب ...

من کلا شبا تا صب سرفه میزدم ب حدی ک حس میکردم شکمم الان پاره میشه رفتم ی دکتر متخصص دارو داد.پاف و اسپری و قرص 

اي واي چقدر بد يعني خودش خودبه خود خوب ميشه؟چون باباي منم مثل شما فقط سرفه داره

اره تا حدی من حدود ۴۰ درصد بهتر شدم

من کلا شبا تا صب سرفه میزدم ب حدی ک حس میکردم شکمم الان پاره میشه رفتم ی دکتر متخصص دارو داد.پاف و ا ...

به باباي من قرص و شربت دادن ولي تاثير نداره اصلا پس اگر ديديم همينطورى ببريمش متخصص شما چه متخصصي رفتيد؟

به باباي من قرص و شربت دادن ولي تاثير نداره اصلا پس اگر ديديم همينطورى ببريمش متخصص شما چه متخصصي رف ...

گوش و حلق و بینی.حساسیت شدید داشتم جوری درمانم کرد ک دیگه سرفه نزدم.بهش عسل بدید خوبه برا حساسیت.

اره تا حدی من حدود ۴۰ درصد بهتر شدم

خداروشكر اخه باباي منم خيلي حساسه اصلا همش سرفه ميكنه همه تو خونه كلافه شدن هي ميگيم چرا خوب نميشه منكه فكرم هزارجا رفت هي به دكتر گفتم نكنه چيزه خطرناكي باشه گفت نه حساسيت

سير هم دوست داره مرسي حتما انجام ميديم فقط ناشتا معده رو اذيت نميكنه!

نمیدونم،خواهرزادم خیلی سرفه میکرد،خواهرم گفت بهش داده صبح،ناشتا خیلی خوب بوده براش،حالا پدر شما،ی پنج دقیقه پشتش،صبحانه بخوره.