2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226872 بازدید | 44218 پست

سلام منم میخوام  لاغر شم 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشک شوقه😁

خوش اومدی عزیزم

اول که کالری شمار زیره یا مانکن یا بشقاب رو دان کن و هرچیزی که خوردی داخلش ثبت کن خودش بهت کالریتو میگه

5روز در عفته به صورت زیگزاکی 1000تا1200میبندیم کالری رو

و دوشنبه و پنج شنبه فست هستیم 500 کالرب و واسه افراد تازه وارد 700 هم میشه

هرشنبه صب تا قبل ساعت12طهر وزن کشی داریم

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
سلام منم میخوام  لاغر شم

خوش اومدی عریزم پست قبلمو بخون

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
شما هم خوش اومدین قد و وزنت چنده

۲۶ سالمه 

۱۵۵

۸۳

یکساله زایمان کردم همون موندم تیرویید کم کار دارم  

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

مرسی

کالری شمار زیره رو دارم چون یه مدت رژیم دکتر کرمانی گرفتم عالی بود برام اونجا منو عضو کردن 

چه ساده است حتمن خیلی خوشش اومده از سلیقه تو زهره

اره خوشش اومده،میگفت تو بیا بریم انتخاب کن،حالا نمیدونم چی شد خودشون رفتن،منم زیاد صمیمی نیستم 

ناراحت نشدم فقط هنگ کردم،اخه شبیه هم یه جوریه 😐😐

۲۶ سالمه  ۱۵۵ ۸۳ یکساله زایمان کردم همون موندم تیرویید کم کار دارم  

نگران نباش اگر مرتب بیای اینجا و پایه باشی به وزن ایده الت میرسی فقط باید صبور باشی و مصمم

واسه تیروییدت قرص مصرف میکنی؟

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
اره خوشش اومده،میگفت تو بیا بریم انتخاب کن،حالا نمیدونم چی شد خودشون رفتن،منم زیاد صمیمی نیستم  ...

بیخیال من کسی شبیه وسایلای من میخره خوشحالم میشم چون متوجه میشم که انتخابم انقدری خوب بوده که دیگرانم راغب شدن به خریدنش😉😉

کالری شمار زیره رو دارم چون یه مدت رژیم دکتر کرمانی گرفتم عالی بود برام اونجا منو عضو کردن 

نتی رژیم گرفتی از دکتر کرمانی یا حضوری؟

نگران نباش اگر مرتب بیای اینجا و پایه باشی به وزن ایده الت میرسی فقط باید صبور باشی و مصمم واسه تیر ...

اره مصرف میکنم من واقعا کم غذا میخورم مشکلم با ورزش کردنه متاسفانه کلا هرکاری میکنم بدون ورزش کم نمیکنم وقتم پره نمیتونم ورزش رو داخل روزم جا بدم چقد من بیچاره م وقت دوساعت در روز ندارم