2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدلیل ریفلاکس از پایان ۴ ماهگی با فرنی سفت 

عزیزم اگه رفلاکس داشته باشه ضرر نداره زودتر غذارو. شروع کنه ? میشه راهنماییم کنید ? نینی منم 4 ماهشه کم شیر میخوره خیلیم بالا میاره نمیدونم باید چی کنم ? 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
عزیزم اگه رفلاکس داشته باشه ضرر نداره زودتر غذارو. شروع کنه ? میشه راهنماییم کنید ? نینی منم 4 ماهشه ...

دکتر مقدادی که تو این سایت خیلی هم معروفه تجویز کرده بود که از ماه چهارم به بعد فرنی سفت رو براش شروع کنم پسرم الان ۷ سالشه دقیق یادم نیست چه چیزهای دیگه ای هم گفته بود به نظرم یه بار ببر مطبش ویزیت کنه تو ریفلاکس یکی از بهترین هاست 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

[QUOTE=109061222]دکتر مقدادی که تو این سایت خیلی هم معروفه تجویز کرده بود که از ماه چهارم به بعد فرنی سفت رو براش شرو ...[/QUOTE

عزیزم من تهران نیستم 

چ جالب فکر میکردم چون رفلاکس دارند زودتر نباید شروع کنن به غذا خوردن ،،عزیزم فرنی سفت چ جوریه دقیقا ? پسرم وزنش کمه و 4 ماهه ست ،شیرخشکم چون رفلاکس داره نمیتونم بدم ،شیرخودمم کمه البته پسرمم زیاد شیر نمیخوره ،کاش یادتون میومد ک چ غذاهایی میشه داد به نوزاد رفلاکسی

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد