2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم یه درمانگاه هست سه راه برق اگه اشتباه نکنم نزدیک اداره برق اونجا دو تا دکتر داره تخصصی ختنه ...

مرسی از راهنماییت گلم...اتفاقا یکی از دوستام اونجا برد پسرشو

د 

بهترین دکتر ختنه تو شیراز دکتر حیدر غلامپور هستن تو درمانگاه رضوان هم با هزینه کم ختنه انجام میدن من ...

بچه موقع عمل جیغ نمیزد؟ میگن غلامپور نمیزاره کامل بی حس شه..سریع شروع میکنه؟

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
بچه موقع عمل جیغ نمیزد؟ میگن غلامپور نمیزاره کامل بی حس شه..سریع شروع میکنه؟

اینقدر دکتر غلامپور فرز هست تا به خودت بیای تموم شده بچه من کلا خیلی اذیت شد چون مشکل ریس رفتنم داشت از درد نفسش میرفت کلی باید  تکونش میدادیم تا نفسش میومد

اینقدر دکتر غلامپور فرز هست تا به خودت بیای تموم شده بچه من کلا خیلی اذیت شد چون مشکل ریس رفتنم داشت ...

الان سرچ زدم ..نظام پزشکی گفته باید پنج دقیقه بگذره تا بی حسی کامل اثرکنه..دوتا هم باید بزنن.

مگه میخوام برم سلاخی؟؟ بچه شما از درد بریدن و ... نفسش رفته

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
الان سرچ زدم ..نظام پزشکی گفته باید پنج دقیقه بگذره تا بی حسی کامل اثرکنه..دوتا هم باید بزنن. مگه م ...

نه بچه من بعدش که بی حسیش رفت دردش شروع شد وگرنه حین عمل فقط بیحسی که زد یه کم گریه کرد