2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم بار اولم بود درست کردم سه چهار روز پیش

گل کلم و هویج و سیر و فلفل و ترخون ریختم توی ظرف مورد نظرم

آب و سرکه و نمک هم مخلوط کردم ریختم روش و درش رو محکم بستم

فعلا باز نکردم ببینم خوب شده یا نه 


" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

اول همه چیز رو میشوریم خوردش میکنیم بعد بهش نمک میزنیم کم نه زیادم نه بعد روشو میپوشونیم با یه پارچه نخی که قشنگ ابش گرفته بشه بعد از هفت هشت ساعت 

اب جوشیده شده و سر شده کمی 

سرکه

سبزیمونم نعنا و پونه خورد شده هست با سیر خورد شده و فلفل تند خورد شده

اول مراد رو میریزیم بعد نمک میریزیم روش بعد سبزی به ترتیب همین رو هی ادامه میدیم تا شیشه ها پر بشه بعد سرکه و اب  جوشیده سرد رو اضافه میکنیم دو هفته بعد هم اماده میشه

نگاه تمام موادت رو خوب بشور و بزار یه شب تا صبح رو یه پارچه خشک شه و برای اینکه ترشیت خیلی تند و تیز نشه یه سوم ظرفت رو با شور آب ( به ازای هر دو لیوان اب یه قاشق نمک) پر کن البته جوشیده شده و سرد شده باشه و ما بقیش رو سرکه قرمز که اونم بچوشن و سرد شد پر کن تو ترشیت زرد چوبه  و سیاه دونه و تخم گشنیز و سبزی خشک معطر بریز

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
عزیزم سبزی معطرترشی بگیر خورد کن ریز بهدسیرهم ریزخوردکن توش بافلفل سیاه قاطی کن وبین مواد ترشی توظرف ...

شما داخل ترشیهاتون گلپر و ترخون میریزین مزش خوب میشه؟ادویه  ترشی مزه ترشی رو خوب میکنه نمیخوام ترش باشه بیشتر تند باشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز