2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل شوهرم کلا تو فاز شوهر و.. نبودم معیار نداشتم اما خداروشکر شوهرم خوب نقصی نداره و از نظر من جذاب😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

پوووولدار....با اعتماد ب نفس..خوش خنده...فروتن..ادم حسابی😄😍

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

مردی که همیشه مشوق و حامی باشه و کمک کنه که هردو طرف پیشرفت کنن تو کار و درس و غیره و باهاش حرف مشترک داشت ...درک و فهمش بالا باشه ...احترام بگذاره به شخصیت همسرش ..اینا از نظر اخلاقی واسم مهم بود ..که شوهرم کاملا خود خود ایده آلم هست خداروشکر