2777
2789

من میخوام مجلس سیسمونی بگیرم ولی خونمون کو چیکه به خاطر همین میخوام خونه دختر خالم بگیرم. اولا که ما خیلی خیلی صمیمی هستیم مثل خواهر من و مامانمم خیلی تو همه ی مراسم هاش کمک بودیم همیشه. خودشم خیلی اصرار داره بیا خونه ما بگیر

ولی خونه مادر شوهرم کوچه پشتی ما هست و بزرگه و حالا امروز اومده میگه خونه دختر خالت نگیر زشته جلو مردم وقتی خونه ما هست چرا میخوای بری اونجا و... 

ولی من دلم نمیخواد خونه مادر شوهرم باشم. اینجا ی محیط کو چیکه همه همو میشناسن اگه اینجا بگیرم همه رو میخواد دعوت کنه و اینکه اصلا تو خونشون راحت نیستیم باید مثل مهمون بریم و بیایم. خونشونم اصلا شیک و به روز نیست و اجازه ندارم به سلیقه تزئین کنم و صندلی بچینم 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
خونه دختر خاله بگیر
6
54%
خونه مادر شوهر بگیر
1
9%
اصلا نگیر
4
36%

برای عقدم تو خونشون بود ساعت 9که تازه خاله هام و عمه ام اومدن باباش سریع شام داد و مجلس رو تموم کرد و دویست نفر آدم دعوت کردن. نذاشتن صندلی بیارم همه رو زمین نشستن هنوز تو دلمه و غصه میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجلسه شماست هر جا خودتون راحتین بگیرین

یعنی اینکه میگن مردم حرف میزنن میگن چرا اونجا نگرفته درسته؟ آخه کسی چیکار داره مجلس مال ماست و مامانم باید خرج بده. اشکال داره اگه خونه دختر خواهرش باشه؟ 

شوهرمم میگه هر جا دوست داری بگیر بیشترم موافق خونه دختر خالمه

پس خونه دختر خالت بگیر . مهم شوهرته . بیخود گریه نکن بابا گور پدر مادرشوهر . من زیاد بها دادم الان جایی رسیدن خیلی راحت فوش ناموسی میدن . برن بمیرنا 

خدا با من است 
پس خونه دختر خالت بگیر . مهم شوهرته . بیخود گریه نکن بابا گور پدر مادرشوهر . من زیاد بها دادم الان ج ...

مرسی عزیزم. به خدا اعصابم خرد شده خیلی. خیلی دلم میخواد بگیرم و ی جای شیک و با کلاس باشه و راحت باشیم. پس بی خیال اونا.