2777
2789
عنوان

بیاید بخونید عنوان نداره

119 بازدید | 8 پست

من خیلی دوس دارم پرستارشم گریم میگیره گاهی از شدت علاقه ب این شغل اگه تجربه خوندن واسه کنکور رو دارید میشه منو راهنمایی کنید

ک چطوری خسته نشم از خوندن

و چطوری همیشه حوصله خوندن داشته باشم.. 

پرستاری ک الان فرهنگسرای های بزرگ یادمیدن مدرک میدن من سال دیگه بچم ببره مهدمیرم یادمیکیرم فعلاتزریقات رفتم تمومشد

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری ک الان فرهنگسرای های بزرگ یادمیدن مدرک میدن من سال دیگه بچم ببره مهدمیرم یادمیکیرم فعلاتزریق ...

پرستاری؟

شاید منظورتون کمک های اولیس

مدرک پرستاری رو غیر دانشگاه جایی نمیده 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
پرستاری ک الان فرهنگسرای های بزرگ یادمیدن مدرک میدن من سال دیگه بچم ببره مهدمیرم یادمیکیرم فعلاتزریق ...

نه عزیزم اون پرستاری نیست فکر میکنم کمک پرستاریه.مدرک پرستاریو فقط از دانشگاه علوم پزشکی باید بگیری

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
خیلی دلم میخاد بخونما. اماخرشب ک میشه میبینم ساعت مطالعه م راضی کننده نبوده

به زیاد بودنه ساعات مطالعت و تست ها و کتابای کمک درسی که میخونی توجه نکن.مهم کیفیته نه کمیت.هیچ وقت خودتو با رقبات مقایسه نکن.به قبول نشدن و عدم موفقیت فکر نکن.همه زمانت رو به درس خوندن اختصاص نده...در عوض سعی کن بعد از مطالعه حتما تست بزنی و تست ها رو بررسی کنی و نکته های مهمش رو حاشیه کتاب یادداشت کنی؛کتابای کم اما پر محتوا بخون(هرچند به نظر من کتابای خودت رو اگه چند بار بخونی کافیه و بهتر از اینه که فقط یه بار بخونی و کنارش کتابای کمک درسی هم باشه.این بستگی به خودت داره که ببینی با کدوم راه بیشتر نتیجه میگیری)؛خودت رو در بهترین جایگاهی که دوست داری بهش برسی تصور کن و مدام بهش فکر کن و بگو که من باید تلاش کنم تا تحت هر شرایطی اون جایگاهو به دست بیارم و خودت رو فقط و فقط با اون جایگاه مقایسه کن نه اشخاص دیگه؛کلیپ های انگیزشی ببین و مدام از ته قلبت تاکید میکنم از ته قلبت و با تمام وجودت و تمرکز کامل تکرار کن من اون جایگاهو به دست میارم،من پرستاری قبول میشم،من پرستار میشم،من موفق میشم،من میتونم و امثال اینها...،قسمت اعظم زمانت رو به درس خوندن اختصاص بده ولی نه همش رو...بیرون برو،فیلم ببین،با آدمای پر انرژی گپ بزن،ورزش کن و به خودت اهمیت بده و در آخر بهت بگم که هیچ چیز ارزش این رو نداره که آرامشت رو ازت بگیره بنابراین با هر شرایطی که داری و یا برات پیش خواهد آمد از زندگیت لذت ببر و شاد باش.از خدای بزرگ برآورده شدن آرزو ها و رسیدن به اهدافت رو میخوام...موفق باشـــــــــی