2777
2789
عنوان

دعوا سر اینستاگرام با برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری برخورد کردی با برادرشوهرت. هیچ عکس العملی نشون نده دیگه مادرشوهر منم اینجوریه وقتی با ن مشکل پیدا میکنه همشون یهویی با من قطع ارتباط میکنن بعد ک اون با من ارتباطش خوب میشه یهو همشون خوب میشن.انگار من نمیفهمم ولی از این ب بعد حالشون رو جا میارم تا مادرشوهرم بفهمه بقیه رو یاد نده

بیکاری تو دنیای واقعی کم با خونواده شوهر درگیری داری که پاشو تو دنیای مجازیتم باز کردی من جای تو باشم دست پیش میگیرم پس نیوفتم زنگ بزن به مادرشوهرت قضیه رو تعریف کن بعدم بگو کاش به خودم میگفت به شوهرم گفته و دعوا و ناراحتی انداخته تو خونه ما کارش خیلی زشت بوده من دیگه باهاش حرف نمیزنم و کاری هم ندارم 

حالا باید دید چی بوده استوری؟! شاید مسخره کردی. شاید به اون مربوط می‌شده. 

نه استوری مسخره کردن نبود دوتا اسکلت بودن که روی هم بالا پایین میشدن بعد اهنگ داره میریزه روش بود بیشتر یکی بود 😅😅😅ولی من همه رو هاید کرده بودم فقط خانما میدیدنش که دوستام و خانواده م بودن که بخندن اینو از شانس بدم یادم رفت هاید کنم 😨

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

شوهرم میگفت ولش کن بابا اهمیت نده چکار میکنن بعد یه حرف باحالی زد گفت حیف شما زنا ت.خ.م ندارید وگرنه اینجور مسائل رو دایرکت میکردید رو اون 😂😂😂😂

تجربه خودم میگه با خوانواده شوهر کاری نداشته باشه، نه برو نه بیان، خیلیییییی کم، با شوهرت خوش باش، الانم که خود مادرشوهرت زنگ نمیزنه بیشتر خوش باش، والا برادر شوهرمو عنمم حساب نمیکنم،ولی جلو شوهرت درموردشون بد نگو سیاست داشته باش، تامام

واسه کسی بمیر که واست تب کنه💜
اوه اوه رفته مادرشوهرتو پر کرده هرجاهس😐

هم مادر شوهرمو هم پدر شوهرمو تازه ۴تا برادر شوهر دارم بجز یکی شون همشون یه داستان برام درست میکنن واقعا دیگه افسردگی گرفتم از دستشون پدر شوهرمم خیلی پر میکنن طوری که با من زیاد خوب نبست ولی اون تا جاری دیگه مو رو سرش میذاره اما من با اینکه اینجوری ن خیلی دوستشون دارم پدر و مادر همسرمو 😔😔

تجربه خودم میگه با خوانواده شوهر کاری نداشته باشه، نه برو نه بیان، خیلیییییی کم، با شوهرت خوش باش، ا ...

مررررسی از نظر خوبت عزیزم واقعا راست میگی همینطوره 😍♥️♥️♥️

نگو برادرشوهر،بگو جاری،بگو خواهر شوهر،اصلا بگو مادر شوهر بهش اه اه اه مرد مگه انقدر خاله زنک میشه

هم از جاری میکشیم هم از شوهراشون والا اوووف بخاطر همین چیزا تصمیم گرفتیم مهاجرت کنیم بریم یه شهر دور