بچه ها من اینستاگرامم شخصیه و فقط دوستان و آشنایان و اقوام هستن چند روز پیش یه استوری گذاشته خنده دار گذاشته بودم و همه ی مردهای پیج رو هاید کرده بودم که نبینن برادر شوهرمو یادم رفته بود هاید کنم اونم دیده بود استوری رو زنگ زده بود به شوهرم کلی پشت سرم حرف زده بود البته دفعه اولش نبوده قبلا هم اینجور حرفا گفته بود من چیزی بهش نمیگفتم باهاش معمولی بودم شوهرمم اولش عصبانی بود بعد که فهمید جریان چی بوده حقو داد به من منم به برادرش پیام دادم به تو چه ربطی داره من چی استوری میذارم چی نمیذارم دفعه اخرت باشه تو کار من دخالت میکنی من هرکاری دوست داشته باشم میکنم به توام ربطی نداره اولین بار بود اینجوری برخوردی باهاش داشتم سریع هم بلاکش کردم😆اس ام اس رو به شوهرم گفتم گفت خوبه بعد اون اس ام اس رو فرستاد برای شوهرم از اون روز اصلا مادرشوهرم که همیشه زنگ میزد زنگ نزده چکار کنم به نظرتون؟؟؟؟
خوب کاری برخورد کردی با برادرشوهرت. هیچ عکس العملی نشون نده دیگه مادرشوهر منم اینجوریه وقتی با ن مشکل پیدا میکنه همشون یهویی با من قطع ارتباط میکنن بعد ک اون با من ارتباطش خوب میشه یهو همشون خوب میشن.انگار من نمیفهمم ولی از این ب بعد حالشون رو جا میارم تا مادرشوهرم بفهمه بقیه رو یاد نده
بیکاری تو دنیای واقعی کم با خونواده شوهر درگیری داری که پاشو تو دنیای مجازیتم باز کردی من جای تو باشم دست پیش میگیرم پس نیوفتم زنگ بزن به مادرشوهرت قضیه رو تعریف کن بعدم بگو کاش به خودم میگفت به شوهرم گفته و دعوا و ناراحتی انداخته تو خونه ما کارش خیلی زشت بوده من دیگه باهاش حرف نمیزنم و کاری هم ندارم
جدا بابت پست و اسنتاگرام درگیر میشین با هم . عالیه . به این میگن زندگی مدرن . پر از نبوغه و نوآوری . هی پست بزاری اینو هاید کنی اونو ریسنت کنی اینو فاو کنی .
حالا باید دید چی بوده استوری؟! شاید مسخره کردی. شاید به اون مربوط میشده.
نه استوری مسخره کردن نبود دوتا اسکلت بودن که روی هم بالا پایین میشدن بعد اهنگ داره میریزه روش بود بیشتر یکی بود 😅😅😅ولی من همه رو هاید کرده بودم فقط خانما میدیدنش که دوستام و خانواده م بودن که بخندن اینو از شانس بدم یادم رفت هاید کنم 😨
تجربه خودم میگه با خوانواده شوهر کاری نداشته باشه، نه برو نه بیان، خیلیییییی کم، با شوهرت خوش باش، الانم که خود مادرشوهرت زنگ نمیزنه بیشتر خوش باش، والا برادر شوهرمو عنمم حساب نمیکنم،ولی جلو شوهرت درموردشون بد نگو سیاست داشته باش، تامام
هم مادر شوهرمو هم پدر شوهرمو تازه ۴تا برادر شوهر دارم بجز یکی شون همشون یه داستان برام درست میکنن واقعا دیگه افسردگی گرفتم از دستشون پدر شوهرمم خیلی پر میکنن طوری که با من زیاد خوب نبست ولی اون تا جاری دیگه مو رو سرش میذاره اما من با اینکه اینجوری ن خیلی دوستشون دارم پدر و مادر همسرمو 😔😔