2777
2789
عنوان

بالاخره منم زایمان کردم.نوزاد دعا کنید براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 57 پست
درسته منم همش میگم خدا نصیب دشمن ادم نکنه  هرشب کارم گریه هست تا حالا نشده بدون اشک بخابم   ...

اخی عزیزم انشالله خدابهت صبر بده بمیرم برات

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرم من قلبشم سوراخ بود ریه اش هم مشکل داشت ولی تا قبل عمل خوب خوب بود البته با دارو تا لحظه ایی که ...

اخی عزیزدلم خدابهت کمک کنه بهت صبر بده الهی بمیرم برات خدا بحق حضرت زینب بهت صبر بده 

سلام عزیزم امروز رفتیم پیشش تو icuقلب هست هنوز دستگاه بهش وصله براش دعاکنین عزیزم

دیر عملت کردن که اکسیژن به قلبش نرسید بایستی همون پنج شنبه سزارینت میکردن

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
پسرم من قلبشم سوراخ بود ریه اش هم مشکل داشت ولی تا قبل عمل خوب خوب بود البته با دارو تا لحظه ایی که ...

عزیز دلم بمیرم برا دلت خیلی ناراحت شدم.قسمتت نبوده .خدا بهش لطف کرده که درد نکشه عزیز دلم ناراحت نباش ایاالله یه گل دیگه میاری...

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
خدایا بهم صبر بده  برام دعا کن فقط    

عزیزم خدا بهت صبر بده

خیلی سخته خیلی

فرشته کوچولوت اون دنیا تو بهشت شفیعت میشه و باهم زندگی ابدی و خوبی خاهید داشت انشاله. دوباره میبینیش و ی دل سیر بهش شیر میدی... غصه نخور...

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
دیر عملت کردن که اکسیژن به قلبش نرسید بایستی همون پنج شنبه سزارینت میکردن

نه عزیزم مادر زادی رگای قلبش جابجا بود قلبش دوتا سوراخ داشت دهلیز و بطن 

عمل شد خداروشکر الان خوبه