2777
2789
عنوان

بالاخره منم زایمان کردم.نوزاد دعا کنید براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مادر زادی رگای قلبش جابجا بود نه ما مشکل قلبی داشتیم نه خانواده پدریش اره خداروشکر الان ...

خداروشکر عزیزم الان تاپیکت خوندم پسرم منم همین مشکل داشت دقیقا یک ماه پیش دنیا اومد تو چهار روزگی عمل شد و بعدش فوت شد  

خدایا شکر  

خداروشکر عزیزم الان تاپیکت خوندم پسرم منم همین مشکل داشت دقیقا یک ماه پیش دنیا اومد تو چهار روزگی عم ...

اخی عزیزم انشالله خدابهت صبر بده خیلی ناراحت شدم واقعا الهی بمیرم 

درک میکنم خیلی سخته😔

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
اخی عزیزم انشالله خدابهت صبر بده خیلی ناراحت شدم واقعا الهی بمیرم  درک میکنم خیلی سخته😔

وحشتناک تر از سخته کلا افسردگی گرفتم باورم نمیشه شوکه شدم به پوچی رسیدم هیچ حرفی وکاری خوشحالم نمیکنه حتی تو جمعم هم خوشحال نیستم

خدایا شکر  

بنظرت نباید تو غربالگری یا سونو ها نشون داده میشد اخه ماله من اصلا نشون ندادن

این مشکل تنها با اکو جنین مشخص میشده که منم چون مشکوک نشدن به ضربان قلبش و مشکلی نداشته ننوشتن برام

یه رگ اضافی داشته پسرم که توسط اون خون میرفته توی بدنش بقیه همه خون کثیف تو بدنش جریان داشته ۱۴ روزگی عمل شد دکتر امیرغفران عملش کرد خیلی روزای وحشتناکی بود خدا نصیب هیچکس نکنه هیچکس حتی دشمنم 

این مشکل تنها با اکو جنین مشخص میشده که منم چون مشکوک نشدن به ضربان قلبش و مشکلی نداشته ننوشتن برام ...

برای منم اصلا تو ضربان قلبش متوجه نشدن اکو هم هرگز دکتر توصیه نکرد

خدایا شکر  

وحشتناک تر از سخته کلا افسردگی گرفتم باورم نمیشه شوکه شدم به پوچی رسیدم هیچ حرفی وکاری خوشحالم نمیکن ...

اخی عزیزم انشالله خدادلت رو آروم کنه

اگه حتی تو سونو سه ماهگی یا اکو نشون میداد بازم باید بدنیا میومد و عمل میشد چون اجازه سقط نمیدادن یه خانوم تخت کناری پسرم بود بچش ۶ماهه بطن نداشت براش بطن گذاشته بود دکتر امیرغفران گفت تو سونو و اکو سه ماهگی فهمیدم گفتن باید بدنیا بیاد ۶ ماهگی عمل شه

پسرم من قلبشم سوراخ بود ریه اش هم مشکل داشت ولی تا قبل عمل خوب خوب بود البته با دارو تا لحظه ایی که بغلم گرفتن دستم تو دهنش بود چون شیر میخاست دکترا اجازه نمیدادن  فرداش گفتن تموم شده چطور کنار بیام خدایا  

خدایا شکر  

برای منم اصلا تو ضربان قلبش متوجه نشدن اکو هم هرگز دکتر توصیه نکرد

دقیقا مثل من خیلی بچه ها اینجوری میشن تشخیص نمیدن بعد میبرن خونه متاسفانه فوت میکنه 

ی دکتر آشنا شوهرم فوق تخصص و جراح قلب تو آمریکا  میگفت دلیلش این امواجی که واسه فیل تر کردن میفرستن