2777
2789

سلام دوستان ..من مورخ دوم ابان ۹۸ وقت عمل دارم ...که طبق گفته دکتر هم پارگی رحم دارم و هم افتادگی مثانه ..میخواستم ببینم کسی این عملو انجام داده ؟ سخته؟ درضمن کنار اون میشه عمل لابیا پلاستی انجام داد؟ لطفا اونایی که تجربه دارن ی راهنمایی بکنند ممنون🙏🙏🙏😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخت کنار من موقع سزارین ی خانمی بود هم عمل افتادگی مثانه کرد هم زیبایی. 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

لابیا پلاستی خیلی سخته انجام نده

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

بچه ها منم مثانم پایینه بااینکه فقط ی بار زایمان کردم اونم طبیعی بازم بچه میخوام ولی فعلا نه اگه الان عمل بکنم باز میاد پایین

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
تمپی جون ..یعنی عمل لابیا پلاستی رو انجام ندم ...کسی بوده که انجام داده ؟ ی عده میگن سخته .و ی عده م ...

عزیزم شما عمل کردی ؟تو رو خدا بیا بگو چطور بود منم میخوام عمل کنم ولی متاسفانه هیچکی نیس ازش بپرسم عملش چطوری بود دکترا ک میگن عملش راحته 😢حتما پستمو جواب بدی ممنون میشم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
از کجا فهمیدی داری من زیر شکمم میسوزه سونو دادم گفت هیچی نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4280020/هر-خانمی-باید-بداندجلوگیری-ودرمان-افتادگی-رحم-و-مثانه?postId=134384878 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
عزیزم من الان ۱۰روزه انجام دادم ..عملش سخت نیست ...یکم ماقبت میخواد

سلام عزیزم عمل افتادگی مثانه کردی؟ چطوربود راضی هستی؟ الان خوبی کاملا. توروخدا جوابمو بده به راهنماییت نیازدارم