2777
2789
عنوان

مهاجرت به لاهیجان

1984 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم به راهنمایی تون خیلی نیاز دارم من یه پسر کلاس دومی دارم و تابستون قصد مهاجرت به لاهیجان رو داریم من خیلی به اینکه مدرسه ی خوب و هوشمند اونجا باشه حساسم به نظرتون وضعیت دبستان های اونجا چطوره؟و اینکه با ۱۰۰/۱۲۰میلیون پیش و ماهی دو میلیون اجاره میشه توی خیابون نیما یا کارگر و شیشه گران خونه رهن و اجاره کنیم؟به نظرتون مخ شوشو رو بزنم بریزم رشت بهتر نیست؟؟

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

من لاهیجانی ام البته سالهاست جنوب زندگی میکنم

گلم بین رشت و لاهیجان از نظر من لاهیجان چیز دیگست از خیلی از جهات ولی امکانات رشت بیشتره البته لاهیجان خیلی پیشرفت کرده منتها مشخصه که مرکز استان امکانات بیشتری نسبت به شهرستان داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان چند ساله مازندران زندگی میکنم 

برای ما که تهران زندگی میکردیم شمال واقعا جای خوش آب وهواییه من که خیلی دوست دارم ادمهاشونم چه گیلان چه مازندران خوبن و خونگرم

من لاهیجانی ام البته سالهاست جنوب زندگی میکنم گلم بین رشت و لاهیجان از نظر من لاهیجان چیز دیگست از ...

عزیزدلم من خودم کرمانی هستم و اینجا پسرم مدرسه خیلی خوبی داره ولی از دست اقوام واقعا خسته شدم میخوام جایی برم و دور بشم که نبینم کسی رو ولی جایی باشه که حداقل مدرسه خوبی واسه پسرم داشته باشه 

من الان چند ساله مازندران زندگی میکنم  برای ما که تهران زندگی میکردیم شمال واقعا جای خوش آب وه ...

درسته مخصوصا گیلان خیلی جای خوبیه من بین دو شهر لاهیجان و رشت موندم نمیدونم چکار کنم 😢

عزیزم من خودم رشت زندگی میکنم ولی لاهیجان رو ترجیح میدم ولی هزینه اجاره کارگر و شیشه گران رو نمیدونم ...

«لطفا توضیح میدید چرا لاهیجان رو ترجیح میدید؟؟؟من رشت عاشق بلوار گیلان ش شدم خیلی باحاله 🤩😍

واقعا؟؟؟شما اونجا بودید؟من فقط میخوام مدرسه خوب داشته باشه و شهر دلبازی باشه 

من اونجا زندگی نکردم ولی هروقت رفتم اونجا احساس کردم برای زندگی اونجا بهتر باشه،رشت خیلی شلوغه