2777
2789

من طبق پریودی باید شش هفته میبودم اما طبق سونو گفت چهار هفته 

روز بعد سونو لک بینی قهوهای داشتم که از فردا صبحش شد خون ریزی که حجمش کمه و قهوه ای رنگه اما تا حالا هیچ لختخ ای دفع نکردم 

خونریزی شما چطوری بود 

راستی دکتر احتمال توقف رشد داد برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم باید سونو بدی.. با احتمال توقف رشد و این حرفا بچتو از بین نبر.. دوباره برو سونو ببین قلبش میزنه ...

بیست و چهارم این ماه 

یعنی چهرشنبه هفته پیش اما از پنج شنبه افتادم لک بینی از صبح جمعه هم خونریزی پریودی بدون لخته

پارسال من تا هفته ۸ ساک خالی بود گفتن جنین رشد نکرده باید سقط شه  اما دوهفته صبر کردم بعدش رفتم ...

آخه طبق پریودی باید توی هفت هفته میبودم یا نهایت شش هفته و چهار روز 

اما سونوی شکمی چیزی نشون نداد سونوی واژینال یه ساک چهار میلی دید

آخه طبق پریودی باید توی هفت هفته میبودم یا نهایت شش هفته و چهار روز  اما سونوی شکمی چیزی نشون ...

عجله نکن شاید لقاحت دیر بود اگه احتمال سقط هس بزار خودش دفع بشه خودت کاری نکن 

بیست و چهارم این ماه  یعنی چهرشنبه هفته پیش اما از پنج شنبه افتادم لک بینی از صبح جمعه هم خونر ...

خب پس یه هفته دیگه برو سونو ... اینکه میگی طبق پریود 6هفته‌ای ولی سونو میگه چهارهفته ، خیلی وقتا اینجوری میشه چون ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه ... تو 6هفته هم قلب معلوم نیست چه برسه به 4هفته .یکی دو هفته دیگه میری ان‌‌‌شاءالله صدای قلبشو میشنوی

🖤

من لک قهوه ای دیدم چند وقت که دکتر برام شیاف پروژسترون نوشت لکه بینی قطع شد ولی علائم حاملگی هم از بین رفت مثل حالت تهوع و وقتی رفتم سونو گفت در شش هفتگی قلبش وایستاده 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞